Frihet att röra sig för elbilister

Aimo Charge är vårt eget laddningsnätverk som erbjuder smart laddningsutrustning och tydlig prissättning i samband med din parkering. Du hanterar laddningen problemfritt med Taskuparkki-appen och betalningen tas ut direkt från ditt kort.

Aimo Charge laddningsnätverk

  • över 500
    laddningsstationer
  • 11–180 kW
    laddningshastighet
  • Type 2 & CCS
    typer av laddstationer
Begär en offert
Du hanterar laddningen problemfritt med Taskuparkki-appen och betalningen tas ut direkt från ditt kort.
Ladda ner appen

 

Elektrifiera dig under butiksresan

Med Aimo Charge-laddarna kan du ladda din bil på parkeringsplatsen när du själv uträttar ärenden. Det är enkelt att använda utrustningen och vid problemsituationer får du handledning 24/7 på numret 020 781 2461. Du hittar aktuella priserna i Taskupar

Så här använder du en laddningsstation

 

Högre konkurrenskraft med en laddningsstation

I och med att elbilarnas popularitet ökar letar allt fler kunder efter platser där de kan ladda sina fordon enkelt och behändigt. Detta har gjort laddningsstationer för elbilar till en allt viktigare del av tjänsterna som många köpcentrum erbjuder.

Läs mer

 

Ny energi för ditt husbolag

Kombinera smart laddning med parkering och ta din boendebetjäning till denna dag. Med Aimo Charge-laddningsstationerna är det enkelt att ladda och betalningen tas ut direkt från det kort som är kopplat till appen. Läs tipsen för hela köpsprocessen.

Aimo Charge för husbolag

 

Laddningsstationer för elbilar för ditt företag

Hos oss får du en nyckelfärdig installation och idrifttagning av laddningsstationer på ett säkert sätt. Vi tar hand om allt från installation, drift och underhåll till betjäningen av elbilister. Läs mer om fakturerings- och finansieringslösningar.

Aimo Charge för företag

 

Vanliga frågor