Vi är Aimo – framtidens mobilitetsfamilj

Med fokus på hållbarhet, innovation och mänskliga behov utvecklar vi kontinuerligt nya mobilitetslösningar, som underlättar människors vardag.

Vi har samlat allt du behöver för att möta framtidens mobilitet: Expertisen – inom allt från nybyggnation och upphandling till service och daglig drift. Lösningarna – för lönsammare parkering, miljöklassad fordonspool eller oberoende drift av laddpunkter. Samt innovationskraften – smarta, egenutvecklade tjänster och appar som håller ditt varumärke i teknisk framkant.

 

Så här stärker vi din affär

Aimo Share

Under 2018 lanserade vi Aimo Share i Stockholm – Sveriges första elbilpool och systerbolag till Aimo Park. I dag finns Aimo Share också i Finland och introduktion planeras i Norge.

Läs mer

Vår egna laddservice Aimo Charge

Vi vill att laddning ska vara enkelt för dig som har en elbil. Som ett led i Aimos miljöarbete lanserar vi därför våra egna Aimo Charge-laddstationer under våren 2023.

Laddningsstationer för företag

Nordens ledande parkeringsföretag

Aimo Park grundades 1959 med en parkeringsanläggning – Hötorget i centrala Stockholm. Sedan dess har Aimo Park blivit Nordens ledande parkeringsföretag.

Läs mer