Me olemme Aimo – tulevaisuuden liikkuvuuden perhe

Keskittymällä kestävään kehitykseen, innovaatioihin ja inhimillisiin tarpeisiin kehitämme jatkuvasti uusia liikkumisratkaisuja, jotka helpottavat ihmisten arkea.

Yhdistämme kaikki asiat, joita tarvitset tulevaisuuden liikkuvuutta varten: Asiantuntemus – uudisrakennuksista ja hankinnoista huoltoon ja päivittäiseen käyttöön. Ratkaisut – kannattavaan pysäköintiin, ympäristöystävälliseen autojen yhteiskäyttöön ja latauspisteiden itsenäiseen toimintaan. Ja innovaatiot – älykkäät, itse kehitetyt palvelut ja sovellukset, jotka pitävät yrityksesi teknologian eturintamassa.

Aimo Share, Aimo Park and Aimo Charge logo

Näin voimme edistää liiketoimintaasi

Aimo Share

Vuonna 2018 lanseerasimme Tukholmassa Aimo Sharen – Ruotsin ensimmäisen sähköautojen yhteiskäyttöpalvelun ja Aimo Parkin sisaryrityksen. Tänään Aimo Share toimii myös Suomessa ja käyttöönottoa suunnitellaan Norjassa.

Lue lisää

Aimo Charge latauspalvelumme

Haluamme, että lataaminen on helppoa sinulle, jolla on sähköauto. Siksi lanseeraamme osana Aimon ympäristötyötä omat Aimo Charge -latausasemamme keväällä 2023.

Lue lisää latauspalveluistamme

Pohjoismaiden johtava pysäköintiyritys

Aimo Park perustettiin vuonna 1959. Silloin pysäköintihalleja oli vain yksi – Hötorget Tukholman keskustassa. Aimo Parkista on sittemmin tullut Pohjoismaiden johtava pysäköintiyhtiö.

Lue lisää