Liikkumisen vapautta sähköautoilijoille

Aimo Charge on oma latausverkostomme, joka tarjoaa älykkäät latauslaitteet ja selkeän hinnoittelun pysäköinnin yhteydessä. 

Aimo Charge -latausverkosto

  • yli 500
    latauspistettä
  • 11–180 kW
    latausnopeus
  • Type 2 & CCS
    latauspistoketyypit
Kysy tarjous
Latauksen hallitset vaivattomasti Taskuparkki-sovelluksella ja maksu menee suoraan kortiltasi.
Lataa sovellus

 

Kasvava latausverkosto

Aimo Charge -latausverkosto toimii jo kymmenissä pysäköintikohteissamme, ja verkosto kasvaa koko ajan. Yhteistyössä johtavien valmistajien kanssa tuomme älykkään latauksen yhä useamman sähköautoilijan ulottuville.

Löydä lähin latauspiste

 

Sähköisty kauppareissun aikana

Aimo Charge -latureilla voit ladata autoasi pysäköintipaikalla, kun itse käyt asioilla. Laitteiden käyttö on helppoa ja saat ongelmatilanteissa opastusta 24/7 numerossa 020 7812 461. Taskuparkista löydät aina ajantasaiset hinnat!

Näin käytät latauspistettä

 

Nostata kilpailukykyä latausasemalla

Sähköautojen suosion kasvaessa yhä useammat asiakkaat etsivät paikkoja, joissa he voivat ladata ajoneuvojaan helposti ja kätevästi. Tämä on tehnyt sähköautojen latausasemien tarjoamisesta yhä tärkeämmän osan monien kauppakeskusten palveluita.

Lue lisää

 

Uutta virtaa taloyhtiöösi

Yhdistä pysäköintiin älykäs lataus ja tuo asukaspalvelusi tähän päivään. Aimo Charge -latauspisteillä autoa on helppo ladata ja maksu menee suoraan sovellukseen liitetyltä kortilta. Katso vinkit sujuvaan hankintaprosessin läpivientiin.

Aimo Charge taloyhtiöille

 

Sähköautojen latausasemat yrityksellesi

Meiltä saat latausasemien asennuksen ja käyttöönoton turvallisesti, avaimet käteen -periaatteella. Hoidamme kaiken asennuksista, ylläpidosta ja huollosta sähköautoilijoiden palvelemiseen. Tutustu kattaviin laskutus- ja rahoitusratkaisuihimme.

Aimo Charge yrityksille

 

Usein kysyttyä