Uutta virtaa taloyhtiöösi

Yhdistä pysäköintiin älykäs lataus ja tuo asukaspalvelusi tähän päivään. Sähköautojen yleistyessä yhä useampi asukas arvostaa latausmahdollisuutta omassa kotitalossaan. Se on erinomainen tapa tehdä asunnoista houkuttelevampia ja kilpailukykyisempiä. Samalla se osoittaa vastuullisuutta ympäristön suhteen ja auttaa säästämään aikaa ja rahaa.

 

Asuntojen arvo kasvaa. Sähköautojen latausasemat lisäävät asuntojen arvoa, sillä yhä useammat ihmiset harkitsevat sähköauton ostamista. Tämä tekee myös asunnoista houkuttelevampia potentiaalisille ostajille ja vuokraajille.

Aikaa ja rahaa säästyy. Taloyhtiö voi säästää asukkaidensa kustannuksia latausaseman avulla. Jos asukkailla on mahdollisuus ladata sähköautojaan omassa taloyhtiössään, heidän ei tarvitse ajaa kauemmas lataamaan. Tämä säästää aikaa ja rahaa, joka muuten menisi esimerkiksi julkisten latausasemien etsimiseen ja käyttöön.

Vastuullisuus. Ympäristövastuunsa tunteva taloyhtiö voi tukea asukkaidensa hyviä arjen valintoja tarjoamalla mahdollisuuden ladata sähköautojaan omassa kiinteistössä. Tämä on myös loistava tapa vähentää päästöjä ja edistää kestävää kehitystä.

Kilpailukyky. Kilpailluilla asuntojen myynti- ja vuokrausmarkkinoilla latausmahdollisuuden tarjoaminen voi olla se ratkaiseva myyntivaltti, jonka avulla menestyt. Se auttaa taloyhtiötä houkuttelemaan uusia asukkaita ja pitämään nykyiset asukkaat tyytyväisinä.

Helppo asennus ja käyttö. Sähköautojen latausaseman asennus taloyhtiöön on yleensä helppoa ja nopeaa. Tarjolla on myös räätälöityjä ratkaisuja taloyhtiöiden erityistarpeisiin. Aimo Charge  -latauspisteillä autoa on helppo ladata ja maksu menee suoraan sovellukseen liitetyltä kortilta.

Kysy lisää Aimo Charge -latausverkostosta
Ota yhteyttä