Ny energi för ditt husbolag

Kombinera smart laddning med parkering och ta din boendebetjäning till denna dag. I takt med att elbilar blir allt vanligare uppskattar allt fler invånare möjligheten att ladda i sitt eget hem. Det är ett utmärkt sätt att göra bostäderna mer attraktiva och konkurrenskraftiga. Samtidigt visar det ansvar i förhållande till miljön och hjälper till att spara tid och pengar.

 

Bostädernas värde växer. Laddningsstationer för elbilar höjer bostädernas värde, eftersom allt fler överväger att köpa en elbil. Detta gör också bostäderna mer attraktiva för potentiella köpare och hyresgäster.

Du sparar tid och pengar. Husbolaget kan spara på sina invånares kostnader med en laddningsstation. Om invånarna har möjligheten att ladda sina elbilar i sitt eget husbolag behöver de inte köra längre bort för att ladda. Detta sparar tid och pengar som annars skulle användas för att till exempel leta efter och använda offentliga laddningsstationer.

Ansvar. Ett husbolag som känner sitt miljöansvar kan stödja goda val i sina invånares vardag genom att erbjuda möjligheten att ladda sina elbilar i den egna fastigheten. Detta är också ett utmärkt sätt att minska på utsläppen och främja en hållbar utveckling.

Konkurrenskraft. I tävlingen på försäljnings- och uthyrningsmarknaden av bostäder kan det att du erbjuder en möjlighet att ladda vara trumfkortet som gör att du har framgång. Den hjälper husbolaget att locka nya invånare och att hålla de nuvarande invånarna nöjda.

Enkel installation och användning. Installationen av en laddningsstation för elbilar i husbolaget är vanligtvis enkel och snabb. Det finns också skräddarsydda lösningar för de särskilda behoven hos husbolag. Med Aimo Charge-laddningsstationerna är det enkelt att ladda och betalningen tas ut direkt från det kort som är kopplat till appen.

Fråga om Aimo Charge-laddningsnätverket
Kontakta oss!