Paranna kilpailukykyäsi latausasemalla

Sähköautojen suosion kasvaessa yhä useammat asiakkaat etsivät paikkoja, joissa he voivat ladata ajoneuvojaan helposti ja kätevästi. Tämä on tehnyt sähköautojen latausasemien tarjoamisesta yhä tärkeämmän osan monien yritysten palveluita.

Kannattava investointi

Latausasema eli sähköautojen latauspiste tukee myönteistä yritysmielikuvaa. Se kertoo, että olet ajan tasalla ja huolehdit asiakkaiden ja ympäristön tarpeista. Samalla se on investointi, joka tuo monia hyötyjä.

  • Työntekijöiden tyytyväisyys ja tuottavuus. Sähköautojen latausaseman tarjoaminen työpaikalla parantaa työntekijöiden tyytyväisyyttä ja sitoutumista yritykseen, mikä voi puolestaan ​​johtaa parempaan tuottavuuteen.
  • Enemmän asiakkaita. Kun tarjoat latauspalvelua, voivat asiakkaat valita yrityksesi myös sen ympäristövastuullisuuden takia. Tämä avaa uusia liiketoimintamahdollisuuksia ja lisää asiakaskuntaa.
  • Yritysmielikuvan parantaminen. Sähköautojen latausaseman asentaminen osoittaa, että yrityksesi on edistyksellinen ja ympäristötietoinen organisaatio, joka haluaa olla edelläkävijä kestävässä kehityksessä. Se tukee yrityksen maine mikä voi puolestaan ​​lisätä liiketoimintaa.
  • Kilpailukyky. Monet asiantuntijat ennustavat, että nopeasti yleistyvät sähköautot korvaavat lähitulevaisuudessa perinteiset bensiini- ja dieselautot. Yrityksesi voi olla edelläkävijä tässä kehityksessä, mikä antaa sille etulyöntiaseman kilpailussa.

 

Oletko kiinnostunut sähköauton latausratkaisuistamme?

Ota yhteyttä asiakaspalveluumme niin katsotaan yhdessä tarpeisiinne sopivin Aimo Charge -ratkaisu.

Yhteydenottoon pääset täältä

Tervetuloa Aimo Parkkiin!

 

Kaikki latausratkaisut meiltä

Tarjoamme sähköautojen latausratkaisut aina tarvekartoituksesta käyttöön asti, kohteen laajuudesta riippumatta. Palvelumallimme on riskitön vaihtoehto sähköistyvän liikenteen murroksessa. Latausasemien asennuksen ja käyttöönoton toteutamme turvallisesti ja vaatimusten mukaisesti, avaimet käteen -periaatteella. Me huolehdimme kaikesta – latauslaitteista sähköautoilijoiden palvelemiseen saakka. Hoidamme niin asennukset, ylläpidon kuin huollotkin.

Voit valita palvelumme suoraostona tai kätevänä huoltoleasing-mallina rahoituksineen. Huoltoleasing tarjoaa huolettomuutta teknologian kiihtyvään kehitykseen, sillä laitteet voi aina päivittää uusiin sopimuskauden päätteeksi.

 

Helppoa ja vaivatonta – Aimo Charge

  • Älykkäät latauslaitteet: Johtavien valmistajien (Ensto, EvBox, Garo) toimintavarmat latausratkaisut älykkäällä kuormanhallinnalla.
  • Selkeä käytön hinnoittelu sovitaan yhdessä, ja käyttäjäkohtaiset latausmaksut onnistuvat sujuvasti Taskuparkki -sovelluksella.
  • Latausaseman operointi: Asiantunteva tiimimme tarjoaa kattavat palvelut latausaseman asennuksesta ylläpitoon – riippumatta valmistajasta. Järjestelmämme on yhteensopiva lähes kaikkien latausasemien kanssa, mikä mahdollistaa joustavuuden ja laajan valikoiman käytettäviä latausratkaisuja.
  • Varmatoiminen käyttö: 24/7 käyttötuki auttaa ja opastaa.
  • Nopea reagointi vikatilanteisiin.

Ota yhteyttä meihin

Oletko kiinnostunut sähköauton latausratkaisuistamme? Ota yhteyttä asiakaspalveluumme niin katsotaan yhdessä tarpeisiinne sopivin Aimo Charge -ratkaisu.

Yhteydenottoon pääset täältä