Höj din konkurrenskraft med en laddningsstation

I och med att elbilarnas popularitet ökar letar allt fler kunder efter platser där de kan ladda sina fordon enkelt och behändigt. Detta har gjort laddningsstationer för elbilar till en allt viktigare del av tjänsterna som många köpcentrum erbjuder.

En lönsam investering

En laddningsstation, dvs. en laddningspunkt för elbilar, stödjer en positiv bild av företaget. Den skvallrar om att du är à jour och tar hand om kundernas och miljöns behov. Samtidigt är det en investering som ger många fördelar.

  • Arbetstagarnas nöjdhet och produktivitet. Att erbjuda en laddningsstation för elbilar på arbetsplatsen förbättrar arbetstagarnas nöjdhet och engagemang i företaget, vilket kan leda till bättre produktivitet.
  • Fler kunder. När du erbjuder en laddningstjänst kan kunderna också välja ditt företag på grund av dess ansvarstagande för miljön. Detta öppnar nya affärsmöjligheter och ökar på kundkretsen.
  • Förbättrar bilden av företaget. Att installera laddningsstationer för elbilar visar att ditt företag är en modern och miljömedveten organisation som vill vara en banbrytare inom hållbar utveckling. Detta stödjer företagets rykte och kan för sin del öka på affärsverksamheten.
  • Konkurrenskraft. Många experter förutsäger att de allt allmännare elbilarna kommer att ersätta de traditionella bensin- och dieselbilarna inom den närmaste framtiden. Ditt företag kan vara en banbrytare inom den här utvecklingen, vilket ger företaget en fördel i konkurrensen.

 

Vill du veta mer om Aimo Charge?

Hitta den parkeringsanläggning du är intresserad av under Hitta parkering och skicka oss en bokningsförfrågan. Du kan också kontakta vår kundtjänst genom att använda det här formuläret. 

 

Alla laddningslösningar från oss

Vi erbjuder laddningslösningar för elbilar, från en kartläggning av behoven till användning, oavsett objektets omfattning. Vår servicemodell är ett riskfritt alternativ i brytningstiden för elektrifierad trafik. Vi genomför en nyckelfärdig installation och idrifttagning av laddningsstationer på ett säkert sätt och i enlighet med kraven. Vi tar hand om allt – från laddningsutrustningen till att betjäna elbilisterna. Vi tar hand om installationen, driften och underhållet.

Du kan välja vår tjänst som ett direktköp eller som en behändig underhållsleasingmodell med finansiering. Underhållsleasing ger bekymmerslöshet i den snabba utvecklingen av teknologi, eftersom utrustningen alltid kan uppdateras till en ny i slutet av avtalsperioden.

 

Lätt och behändig – Aimo Charge

  • Smart laddningsutrustning: Driftsäkra laddningslösningar från ledande tillverkare (Ensto, EvBox, Garo) med smart lasthantering.
  • Vi kommer tillsammans överens om en tydlig prissättning för användningen och de användarspecifika laddningsavgifterna betalas smidigt i Taskuparkki-appen.
  • Drift av laddningsstationen: Vårt kunniga team erbjuder omfattande tjänster från installation till underhåll av laddningsstationen – oberoende av tillverkare. Vårt system är kompatibelt med nästan alla laddningsstationer, vilket möjliggör flexibilitet och ett brett utbud av användbara laddningslösningar.
  • Driftsäker användning: Ett 24/7 användarstöd hjälper och handleder.
  • Snabb respons vid felsituationer.

Är du intresserad av våra laddningslösningar för elbilar?

Kontakta vår kundtjänst, så hittar vi tillsammans en Aimo Charge-lösning som passar era behov.

Du kan kontakta oss här