Så här använder du en laddningsstation

De lättanvända Aimo Charge-laddningsstationerna ger dig snabb och medelsnabb laddning över hela Finland. Nätverket växer kontinuerligt och du hittar bland annat våra laddningsstationer i köpcentrum och parkeringshus.

Av våra laddningsanslutningar kan du välja antingen Type 2- eller CCS-modellen som är kompatibla med de flesta elbilarna. Vår laddningshastighet varierar mellan 22 kW och 180 kW – välj den hastighet som är lämplig för din bil. Våra snabbaste högeffektsladdare är inte kompatibla med alla bilar.

 

Gör så här:

Starta laddningen.

  1. Koppla laddningskabeln till laddningsstationen och fordonet.
  2. Starta laddningen i Taskuparkki-appen. Kabeln låses.

Avsluta laddningen.

  1. Avsluta laddningen i Taskuparkki-appen. Kabeln lösgörs.
  2. Lösgör laddningskabeln från fordonet och laddningsstationen.

En tidsbaserad betalning fortsätter tills du avslutar laddningen i appen. Kom ihåg att betala separat för parkeringen i enlighet med den normala prislistan.

 

Du hanterar laddningen problemfritt med Taskuparkki-appen och betalningen tas ut direkt från ditt kort.
Ladda ner appen
Aimo snabbladdning 180kW Helsingfors Stockmann

Aimo Charge-snabbladdningsstationer för elbilar

Med vår snabbladdningsstation laddar du din helelektriska bil snabbare än med en vanlig laddningsstation. Se uppgifterna om stationen i Aimo Charge-snabbladdningsnätverket:

Kontakta Taskuparkki kundtjänst

Taskuparkki har en egen kundtjänst som står till appanvändarnas tjänst. Kundtjänsten hjälper med allt som gäller Taskuparkki från laddning av applikationen till hantering av tekniska fel. Vi vill alltid hjälpa kunderna och reda ut situationen på ett högklassigt och kundvänligt sätt. Vi har långa öppettider och kunderna når oss per telefon och e-post.

Taskuparkkis kundservice

T. +358 207 812 461

E. taskuparkki@aimopark.fi

Våra öppettider:

Må–fre 7.00-21.30

Lö 9.30–19.30

Sö 11.30–19.30

Läs mer om Taskuparkki här