Taskuparkki – Parempaan pysäköintiin

Taskuparkki-sovellus on mobiiliapplikaatio joka on tehty helpottamaan pysäköintiasiakkaittemme arkea. Sovelluksella pystyt pysäköimään hallinnoimillemme ulkoalueille, hallinnoimaan yrityksesi pysäköintioikeuksia, jakamaan pysäköintikapasiteetin yrityksen sisällä isommalle käyttäjäryhmälle tai vaikka ajamaan pysäköintilaitokseemme.

Taskuparkin taustalla on ajatus sovelluksesta jolla hallitset kaiken pysäköintiin liittyvän kotona, töissä ja kaupoilla. Taskuparkki-sovelluksella voit ladata ja hallinnoida sähköauton latausta Aimo Charge latauspisteillä sekä ostaa kuukausittaisen pysäköintioikeuden muutamalla klikkauksella!

Taskuparkki on maksupalvelu jonka voimme tarjota tapahtumanjärjestäjälle käyttöön tapahtuman ajaksi ja tämän kautta pystytään hoitamaan tapahtumapysäköinnin veloitukset. Tällä päästään tuskallisista käteisellä maksettavista pysäköintimaksuista ettekä tarvitse enää henkilökuntaa rahastamaan sisäänajajia.

Lataa sovellus ilmaiseksi Android- ja iOS-puhelimiin ja liity yli puolen miljoonan Taskuparkkilaisen joukkoon!

 

Täällä pysäköit Taskuparkilla! Katso kohteet kartalta. 

Katso kaikki kohteet kartalta. 

Taskuparkki: Puomillinen
Taskuparkki: Pihamaa

 

Aimo Park Easy

Taskuparkki:Puomiton

Ota yhteyttä Taskuparkin asiakaspalveluun

Taskuparkilla on oma asiakaspalvelu palvelemassa applikaation käyttäjiä.

Asiakaspalvelu auttaa kaikissa Taskuparkkiin liittyvissä kysymyksissä, aina sovelluksen lataamisesta vikatilanteisiin asti. Pyrimme aina auttamaan ja selvittämään tilanteet laadukkaasti ja asiakasystävällisellä otteella. Meihin saa yhteyden sekä puhelimitse että sähköpostilla laajoina aukioloaikoinamme.

Taskuparkin asiakaspalvelu

P. +358 207 812 461
E. taskuparkki@aimopark.fi

Aukioloaikamme:

Ma-pe 7.00–21.30

La 9.30–19.30

Su 11.30–19.30

Lue Taskuparkista lisää täältä. 

 

Usein kysyttyä Taskuparkki