Taskuparkki — för bättre parkering

Taskuparkki är en mobilapp som ger våra parkeringskunder en lättare vardag. Med appen kan du parkera på utomhusområden som vi administrerar, hantera ditt företags parkeringsrättigheter, fördela parkeringskapaciteten till en större användargrupp i ditt företag och köra in i vår parkeringsanläggning.

Med Taskuparkki sköter du alla parkeringsrelaterade frågor hemma, på jobbet och när du handlar. Taskuparkki är en betalningstjänst som evenemangsarrangörer kan använda för att sköta debiteringarna för evenemangsparkeringen medan evenemanget pågår.

Med Taskuparkki-appen kan du också ladda din elbil vid Aimo Charge-laddstationer, enkelt hitta månatliga parkeringstillstånd och köpa parkering med bara några få klick!

Då behövs inga besvärliga kontantbetalningar av parkeringsavgifterna, och arrangören behöver ingen personal för att ta emot avgifterna av parkeringskunderna.

 

Här kan du parkera med appen Taskuparkki! Se platser på kartan.

Taskuparkki:Puomillinen
Taskuparkki:Pihamaa

Aimo Park Easy

Taskuparkki:Puomiton

Kontakta Taskuparkki kundtjänst

Taskuparkki har en egen kundtjänst som står till appanvändarnas tjänst. Kundtjänsten hjälper med allt som gäller Taskuparkki från laddning av applikationen till hantering av tekniska fel. Vi vill alltid hjälpa kunderna och reda ut situationen på ett högklassigt och kundvänligt sätt. Vi har långa öppettider och kunderna når oss per telefon och e-post.

Taskuparkkis kundservice

T. +358 207 812 461

E. taskuparkki@aimopark.fi

Våra öppettider:

Må–fre 7.00-21.30

Lö 9.30–19.30

Sö 11.30–19.30

Läs mer om Taskuparkki här

Taskuparkki