Q-Park yrityksenä

Missiomme on parantaa elämänlaatua tarjoamalla strategisissa paikoissa sijaitsevia turvallisia ja puhtaita pysäköintitiloja. Toimintamme perustana on henkilöstön ammattitaito, asiakkaiden tyytyväisyys ja kestävä talous.

Q-Parkin toiminta

Q-Park on Suomen johtavin pysäköintialan yritys, joka on nopeasti vakiinnuttanut asemansa Suomessa. Tarjoamme laadukkaita, asiakkaidemme tarpeisiin räätälöityjä pysäköintipalveluja.

Pysäköinninvalvonta kiinteistöille

Toiminnallaan Q-Park pyrkii siihen, että pysäköinti olisi helppoa ja ongelmatonta. Yksityisen pysäköinninvalvonnan avulla invapaikat pysyvät invalidien käytössä, pelastustiet vapaina, liikekeskuksissa asiointi vaivattomana ja asukaspysäköinti kunnossa.

Yhteiskuntavastuumme

Q-Parkin sosiaalinen yhteiskuntavastuu noudattaa kestävän kehityksen periaatteita, joissa huomioidaan kestävän kehityksen lisäksi sosiaaliset ja ympäristölliset näkökohdat. 

Kumppanuus Q-Parkin kanssa

Q-Park on vahva, kansainvälisesti tunnettu brändi, joka viestii laatua pysäköintipalveluissa.

Q-Park kiinnostaa – tule meille töihin!

Pysäköintiala ei ole enää entisensä – kiitos modernien toimintatapojemme sekä kiitellyn palvelukulttuurimme. Ja nyt töitä on tarjolla juuri sinulle.

Control room - ääni infopainikkeen takana

Q-Park Control room (QCR) on koko Suomea palveleva palvelukeskus. Control room toimii asiakkaille nopeana avun antajana ongelmatilanteissa.

Lisäpalvelut

Tarjoamme mm. infopiste-, ja noutopistepalveluita sekä pysäköintiä helpottavan mobiilisovelluksen.

arrow
Online maksutavat
American Express
Maestro
Mastercard
VISA