Aimo Park yrityksenä

Missiomme on parantaa elämänlaatua tarjoamalla strategisissa paikoissa sijaitsevia turvallisia ja puhtaita pysäköintitiloja. Toimintamme perustana on henkilöstön ammattitaito, asiakkaiden tyytyväisyys ja kestävä talous.

Aimo Parkin toiminta

Aimo Park on Suomen johtavin pysäköintialan yritys, joka on nopeasti vakiinnuttanut asemansa Suomessa. Tarjoamme laadukkaita, asiakkaidemme tarpeisiin räätälöityjä pysäköintipalveluja.

Pysäköinninvalvonta kiinteistöille

Toiminnallaan Aimo Park pyrkii siihen, että pysäköinti olisi helppoa ja ongelmatonta. Yksityisen pysäköinninvalvonnan avulla invapaikat pysyvät invalidien käytössä, pelastustiet vapaina, liikekeskuksissa asiointi vaivattomana ja asukaspysäköinti kunnossa.

Yhteiskuntavastuumme

Aimo Parkin sosiaalinen yhteiskuntavastuu noudattaa kestävän kehityksen periaatteita, joissa huomioidaan kestävän kehityksen lisäksi sosiaaliset ja ympäristölliset näkökohdat. 

Kumppanuus Aimo Parkin kanssa

Aimo Park on vahva, kansainvälisesti tunnettu brändi, joka viestii laatua pysäköintipalveluissa.

Aimo Park kiinnostaa – tule meille töihin!

Pysäköintiala ei ole enää entisensä – kiitos modernien toimintatapojemme sekä kiitellyn palvelukulttuurimme. Ja nyt töitä on tarjolla juuri sinulle.

Control room - ääni infopainikkeen takana

Aimo Park Control room (QCR) on koko Suomea palveleva palvelukeskus. Control room toimii asiakkaille nopeana avunantajana ongelmatilanteissa. 

Lisäpalvelut

Tarjoamme mm. infopiste-, ja noutopistepalveluita sekä pysäköintiä helpottavan mobiilisovelluksen.

arrow
Online maksutavat
American Express
Maestro
Mastercard
VISA