Vastuullinen Aimo Park

Aimo Parkin sosiaalinen yhteiskuntavastuu noudattaa kestävän kehityksen periaatteita, joissa huomioidaan kestävän kehityksen lisäksi sosiaaliset ja ympäristölliset näkökohdat. Kestävän kehityksen edistäminen on siten Aimo Parkin yhteiskuntavastuun tärkein tavoite.

Olemme ainoa pysäköintialan yritys Euroopassa, joka raportoi sosiaalisesta vastuustaan. Ympäristöä, yhteiskuntaa ja taloudellisesti kestävää kehitystä koskevat asiat huomioidaan kaikissa päätöksissä päivittäisessä toiminnassamme.

 

Viisi tavoitettamme

 • Liikkuvuus
  Tavoitteenamme on edistää ihmisten liikkumista vastaamalla yhteiskunnan taloudellisiin ja ympäristöllisiin tarpeisiin.
 • Sijainti
  Tavoitteenamme on tarjota asiakkaillemme pysäköintipalveluja strategisesti tärkeillä sijanneilla.
 • Yhteisö
  Tavoitteenamme on parantaa yrityksen kanssakäymistä asiakkaiden ja työntekijöiden kanssa sekä edistää heidän terveyttä ja turvallisuutta.
 • Taloudellinen vastuu
  Tavoitteenamme on tarjota kustannustehokkaita pysäköintipalveluita vähentäen autoilusta aiheutuvaa haittaa yhteiskunnalle.
 • Ympäristö
  Tavoitteenamme on huomioida ympäristölliset näkökohdat päivittäisessä toiminnassamme säästääksemme luonnonvaroja yhteiskunnassamme. Pyrimme jatkuvasti parantamaan pysäköintilaitostemme, kalustojemme ja toimistojemme ympäristöystävällisyyttä. Edistämme ympäristöasioita myös asioidessamme eri avainsidosryhmiemme kanssa.

 

Tutustu visioomme

Vuodesta 2019 lähtien Aimo Park on ollut pohjoismaiden johtava pysäköintiyritys. Toimintamme on vakaalla pohjalla. Jatkamme kasvua ja katsomme aina kohti tulevaisuutta.