Vaivaton pysäköinti kruunaa kesän parhaan päivän

Suomen suosituimmassa huvipuistossa vierailee jopa tuhansia kävijöitä päivässä. Linnanmäen Parkki & Patikka -parkkipalvelu on osoittautunut menestykseksi.

Linnanmäellä on kuultu riemunkiljahduksia huhtikuun lopusta lähtien. Uuden hupikauden alku on aina merkkitapaus, jota Linnanmäellä valmistellaan kuukausia. Suunniteltavaa riittää, sillä huvipuisto houkuttelee huvikautensa aikana jopa tuhansia kävijöitä päivässä.

”Meille on tärkeää tarjota asiakkaillemme kesän hauskin päivä. Hyvä kokemus alkaa siitä, että saapuminen ja pysäköinti on vaivatonta. Koska Linnanmäen omia pysäköintipaikkoja on rajallisesti, haluamme tarjota muitakin vaihtoehtoja. Siihen tarpeeseen vastaa Parkki & Patikka -konseptimme”, lipunmyynnin päällikkö Juho Rissanen kuvailee. 

Linnanmäki tarjoaa Parkki & Patikka -pysäköintiä jo viidettä vuotta. Se mahdollistaa huvipuistovierailijoille pysäköinnin Aimo Park Vallilan pysäköintihallissa, joka sijaitsee Elimäenkadulla, vain kilometrin päässä Linnanmäeltä, edulliseen 3 euron vuorokausihintaan. Huvipuistosta saatavaa lipuketta vastaan myönnetään pysäköinnistä alennus.

Parkki & Patikka -pysäköintipalvelukokonaisuus on ollut todella suosittua. Tilastomme kertovat, että käyttäjämäärät ovat kasvaneet vuosi vuodelta. Asiakkaamme ovat kokeneet palvelun vaivattomana käyttää, ja se on ollut etenkin lapsiperheiden suosiossa”, Rissanen kertoo.

Kuva Linnanmäki Rolle-pelle - kuvaaja Monika Lindholm

 

Luotettujen toimijoiden yhteistyö

Linnanmäki valitsi Aimo Parkin pysäköintipalvelun yhteistyökumppaniksi hyvästä syystä.

”On ollut ilo tehdä yhteistyötä Aimo Parkin kanssa, koska he ovat asiakkaillemme tuttu brändi ja meille joustava kumppani”, Juho Rissanen kuvailee.

”Meille on tärkeää myös Linnanmäen ympärillä asuvien asukkaiden tyytyväisyys. Aimo Parkin pysäköintitilat ovat helpottaneet asukkaiden kadunvarsipaikkojen saatavuutta”, Rissanen jatkaa.

 

Hupikauden uutuudet houkuttelevat

Alkanut hupikausi tuo tukun uutuuksia Linnanmäelle. Huvipuistossa otetaan käyttöön parin vuoden tauon jälkeen VR- ja 3D-lasit Linnunradalla ja Kammokujalla. Huvipuistopelien uutuudessa Hyperissä pääsee testaamaan omaa heittokättään baseball-tähden tapaan.

Kuva Linnanmäki Taiga - kuvaaja Jessi Vidberg

Artikkeli on tehty yhteistyössä Aimo Parkin ja Linnanmäen kanssa.

Lue lisää uutisia

Mietitkö, mitä muuta meillä tapahtuu? Tutustu uutisosiossa uusimpiin tietoihin ja tarinoihin maailmastamme.