Tampereelle ensimmäinen Aimo Charge pikalatausasema

Aimo Park on avannut Tampereelle ensimmäisen Aimo Charge -pikalatausaseman. Asema sijaitsee Tammelan stadionin pysäköintihallissa Ilmarinkadulla. Asema on osa Aimo Parkin laajenevaa pikalatausverkostoa, joka kattaa jo Helsingin ja Turun.

Ensimmäinen Aimo Charge pikalatausasema Tammelan stadionilla

Tammelan stadionin Aimo Charge -pikalatausasema on teholtaan 170 kiloWattia. Asema lataa autoon saman verran sähköä 15 minuutissa kuin tavallinen latausasema tunnissa.

Tampere on yksi Suomen suurimmista ja kasvavimmista kaupungeista, jossa sähköautoilun kysyntä on kasvanut viime vuosina. Haluamme tarjota tamperelaisille ja Tampereella vieraileville sähköautoilijoille mahdollisuuden ladata autonsa nopeasti ja vaivattomasti keskeisellä paikalla.

Pikalatausaseman käyttö on helppoa. Asiakkaat voivat käynnistää latauksen Taskuparkki-sovelluksella, jossa näkyy myös latauksen hinnat.

Tammelan stadion on paitsi jalkapallon pyhättö, myös upea asuinalue. Stadionin yhteyteen rakennetaan yli sata uutta ja modernia kaupunkikotia kahteen taloyhtiöön, Asunto Oy Tampereen Victoriaan ja Asunto Oy Tampereen Vestaan Salhojankadun puolelle. Lisäksi Kalevan puistotien varrella nousee kolme YIT:n rakentamaa asuintaloa, Ylärima, Vapari ja Kulmuri.

Tammelan stadion pikalataus.jpg

Aimo Charge laajentaa pikalatausverkostoaan Helsingissä, Turussa ja Tampereella

Aimo Park on avannut aiemmin tänä vuonna kaksi pikalatausasemaa Turkuun Hansakorttelin ja Louhen pysäköintihalleihin. Lisäksi Helsingissä Stockmannin pysäköintihallissa Mannerheimintiellä on 180 kilowattitunnin pikalatausasema.

Aimo Park suunnittelee Aimo Charge -pikalatausasemien rakentamista myös muihin suurimpiin kaupunkeihin, kuten Ouluun ja Jyväskylään.

Aimo Park on sitoutunut investoimaan latausverkoston kehittämiseen ja laajentamiseen. Uskomme, että pikalatausasemat ovat tärkeä osa sähköautoilun tulevaisuutta ja edistävät vihreämpää liikennettä.

Tammelan-stadion-pikalataus-latauksessa.jpg

Lue lisää uutisia

Mietitkö, mitä muuta meillä tapahtuu? Tutustu uutisosiossa uusimpiin tietoihin ja tarinoihin maailmastamme.