Tervetuloa Tammelan Stadionin uuteen parkkiin!

Aimo Park Finland Oy avaa 18.09.2023 Tammelan Stadionin vieraille uudistetun pysäköintikohteen, joka sijaitsee osoitteessa Tammelankatu 25. Marraskuussa 2023 stadionilla avautuva K-Supermarket, Alko ja Pancho Villa takaavat, että pääset heti nauttimaan stadionin monipuolisista palveluista. Tammelan Stadionin kokonaisuuteen kuuluvat jalkapallostadion, jossa otetaan ensimmäiset kosketukset 2024 keväällä, viisi asuinrakennusta, joissa on yhteensä 137 asuntoa sekä liike- ja pysäköintitilat.

Aimo Park tuo Tammelan Stadionille oman latausverkoston – Aimo Charge. Lataat autoasi vaivattomasti kahdeksassa latauspisteessämme, ja tämän lisäksi odotamme innolla ensimmäisen pikalatausasemamme asennusta ja lanseerausta Tampereella Aimo Park Stadionilla. Tästä lisää tietoa myöhemmin!

Stadionin alla sijaitseva lämmin parkkihalli takaa, että ajoneuvosi pysyy suojassa säältä. Ja mikä parasta, voit unohtaa ruuhkaiset puomit, sillä Tammelan Stadionilla hyödynnämme Aimo Park Easyn automaattista rekisterikilven tunnistusta. Saumaton pysäköinti ilman puomeja ja lipukkeita!

Lyhytaikaisesti pysäköidessäsi maksat vain 2,50€ alkavalta 60 minuutilta. Mutta jos tarvitset pidempiaikaista pysäköintiä, meillä on sinulle sopimuspysäköintitarjous – vain 150€/kk (sis. alv 24%). Valitse mieleisesi 239 autopaikan, 10 moottoripyöräpaikan tai 7 liikuntarajoitteisen paikan joukosta.

Varaa paikkasi ennakkoon lomakkeella tai ottamalla yhteyttä info@aimopark.fi ja liity Tammelan Stadionin pysäköijien joukkoon – missä kaikki on suunniteltu helpottamaan arkeasi.

 

Tammelan Stadionin pysäköintimahdollisuudet

Aimo Park tuo Tampereen Tammelan Stadionille nykyaikaiset pysäköintiratkaisut, jotka tekevät vierailustasi stadionilla entistä miellyttävämmän. Pysäköintiratkaisumme ovat suunniteltu ottamaan huomioon yhteisön tarpeet ja tarjoamaan entistä paremman kokemuksen. Kohteessa on yhteensä 239 autopaikkaa, 10 paikkaa moottoripyörille sekä 7 liikuntarajoitteisen ruutua.

Lataustehoa Aimo Charge latausverkostosta

Stadionille asennetaan yhteensä 8 Aimo Charge -latauspistettä, jotta voit ladata sähköautoasi vaivattomasti. Kuusi latauspistettä ovat keskinopeita 22kW ja sen hallinnointi tapahtuu Taskuparkki-sovelluksella. Lataa sovellus ilmaiseksi! Tuomme myös ensimmäisen suurteholaturin/ pikalatausaseman Tampereelle, mikä tekee sähköauton lataamisesta entistäkin nopeampaa. Stadionille tulee kaksi paikkaa pikalataukseen, jotka lanseeraamme ja otamme käyttöön avajaisten jälkeen.

Lämmin parkkihalli

Stadionin alla sijaitseva lämmin parkkihallimme tarjoaa arvokasta suojaa ajoneuvollesi. Suomalaisille tutut sateet, pakkaset ja lumipyryt eivät ole enää huolesi, kun saavut Aimo Park Stadionille. Parkkihallissamme ajoneuvosi pysyy lämpimänä ja turvassa, ja voit siirtyä stadionille huolehtimatta sääolosuhteista. Näin voit nauttia tapahtumasta tai vierailusta täysin huolettomasti.

Loistava sijainti

Tammelan Stadionin pysäköinti on enemmän kuin vain kätevä, se on myös strategisesti sijoitettu. Vieressä sijaitsee yksi Suomen tunnetuimmista toreista, Tammelantori, joka houkuttelee kävijöitä erilaisiin tapahtumiin ja kauppoihin. Lisäksi yliopisto on vain nurkan takana, mikä tekee vierailusta entistä houkuttelevamman opiskelijoille ja vierailijoille. Hyvät jatkoliikenneyhteydet ovat myös osa kokonaisuutta. Ratikka- ja linja-autoyhteydet ovat käden ulottuvilla, mikä tekee liikkumisesta helppoa ja vaivatonta. Lisäksi hyvin rakennetut pyörätiet tarjoavat ekologisen ja terveellisen vaihtoehdon saapua Tammelan Stadionille.

Aimo Park Easy

Stadionille otettiin käyttöön Aimo Parkin ANRP-teknologia eli rekisteritunnuksen automaattinen tunnistus sisään- ja ulosajossa mikä tekee pysäköinnistä sujuvampaa. Aimo Park Easy -teknologia mahdollistaa pysäköinnin ilman lipukkeita ja puomeja. 

Kattava hinnoittelu

Tarjoamme lyhytaikaista- ja pitkäaikaistapysäköintiä kohteessa. Lyhytaikaisen pysäköinnin hinta on 2,50€ /alkava tunti ja sopimuspysäköinti kuukausittain 150€/kk (sis. alv 24%). Saat varattua sopimuspysäköintipaikan ottamalla yhteyttä info@aimopark.fi tai yhteydenottolomakkeella valitsemalla lomakkeen ’sopimuspysäköinti’ ja täyttämällä tiedot.

Monipuoliset maksutavat

Taskuparkki, maksuautomaatit ja jälkimaksaminen verkossa. Hallitse pysäköintiäsi helpoiten Taskuparkki-sovelluksen avulla. Lisää sovellukseen autosi rekisteritunnus ja ota käyttöön rekisteritunnuksen kameratunnistus – nyt voit ajaa sisään ja ulos huoletta sillä maksaminen tapahtuu sovelluksen kautta. Voit myös maksaa pysäköinnin maksuautomaateilla, jotka sijaitsevat liiketilan käytävällä tai verkossa 48 tunnin kuluessa poistumisesta osoitteessa easy.aimopark.fi.

Sosiaalinen yhteiskuntavastuu

Aimo Parkin toiminta noudattaa kestävän kehityksen periaatteita, ja olemme sitoutuneet edistämään älykkäämpiä ja kestävämpiä kaupunkeja.

Varaa pysäköintipaikkasi ennakkoon

Varmista, autollesi suojaisa paikka Tammelan Stadionilla varaamalla pysäköintipaikkasi ennakkoon Aimo Parkin kautta. Voit varata paikan täyttämällä lomakkeen ’sopimuspysäköinti’ tai lähettämällä viestiä sähköpostilla info@aimopark.fi.

Tule kokemaan Tammelan Stadionin uudistettu pysäköinti ja loistavan sijainnin tarjonta! Tervetuloa! 💚

Tärkeimmät tiedot

 • 239 autopaikkaa
 • 10 paikkaa moottoripyörille
 • 7 paikkaa liikuntarajoitteisille
 • 8 latauspistoketta
 • Suurteholaturi 170kW
 • Pitkä- ja lyhytaikainen pysäköinti
 • 2,50 € /alkava tunti
 • 150 € /kk (sis. alv24%)
 • Loistavat jatkoyhteydet
 • 8000 katsomopaikkaa
 • Yliopisto ja Tammelantori aivan vieressä
 • Palvelu- ja liiketiloja mm.: K-Supermarket, Alko, Pancho Villa

Lue lisää uutisia

Mietitkö, mitä muuta meillä tapahtuu? Tutustu uutisosiossa uusimpiin tietoihin ja tarinoihin maailmastamme.