Aimo Park Easy ensimmäistä kertaa Järvenpäässä

Järvenpään Prisma on ottanut käyttöön Aimo Park Easy puomittoman pysäköintijärjestelmän 13.11.2023. Järjestelmä tarjoaa asiakkaille saumattoman ja vaivattoman pysäköintikokemuksen.

Prisma Järvenpään puomittomassa pysäköintihallissa on 508 pysäköintiruutua. Lyhytaikaisen pysäköinnin aukioloajat ovat maanantaista sunnuntaihin, sisäänajo kello 06–00 ja ulosajo 00–24.

Aimo Park Easy pysäköintiratkaisu hyödyntää uusinta teknologiaa tarjotakseen asiakkaille helpon ja nopean tavan pysäköidä. Järjestelmä tunnistaa auton rekisterinumeron saapuessaan ja lähtiessään, jolloin puomia ei tarvita. Tämä nopeuttaa sisään- ja ulosajoa sekä vähentää ruuhkia parkkihallissa.

Iloisena huomiona lisättäköön se, että tämä on ensimmäinen kerta, kun puomiton järjestelmämme otetaan käyttöön Järvenpäässä, mikä on merkittävä virstanpylväs meille.

 

Ilmainen pysäköintiaika ja useat maksutavat

Prismakeskuksen pysäköinti on maksullista, mutta asiakas saa käynnillään 3 tuntia ilmaista pysäköintiaikaa, jonka jälkeen sen ylittävästä ajasta maksetaan 2€/h. Vuorokausihinta parkkihallissa on 18€. 

Lyhytaikaisenpysäköinnin maksamiseen voit valita useista maksutavoista sen, mikä sopii sinulle parhaiten:

  • automaattinen maksu mobiilisovelluksen avulla (Taskuparkki)
  • paikan päällä maksuautomaatilla
  • jälkikäteismaksu verkkosivuston kautta (easy.aimopark.fi)
  • laskutuksella (lisäämme 5€ laskutuslisän)

 

Aimo Park Easy -järjestelmän käyttöönotto on osa Järvenpään Prisman jatkuvaa pyrkimystä parantaa asiakaskokemusta ja tehdä ostosten tekemisestä mahdollisimman sujuvaa. Tervetuloa kokeilemaan pysäköintijärjestelmäämme!

Tutustu lisää Aimo Park Easy:n täällä.

 

Usein kysyttyjä kysymyksiä Aimo Park Easystä

Lue lisää uutisia

Mietitkö, mitä muuta meillä tapahtuu? Tutustu uutisosiossa uusimpiin tietoihin ja tarinoihin maailmastamme.