Pysäköi edullisesti Naantalin satamassa

Aimo Park Naantalin satama on yksi uusimmista pysäköintikohteistamme, joka sijaitsee Naantalin satama-alueen yhteydessä, osoitteessa Satamatie 13. Sieltä on lyhyt kävelymatka Finnlinesin laivoihin, jotka kulkevat Naantali-Långnäs-Kapellskär-linjalla.

Naantalin sataman pysäköintialueella on 50 parkkipaikkaa, joista kolme on varattu liikuntarajoitteisille. Pysäköintipaikkojen parkkeerausaika on maksimissaan 8 vuorokautta. Pysäköinti maksetaan Taskuparkki-sovelluksella tai maksuautomaattiin paikanpäällä. Taskuparkki-sovelluksella voit aloittaa ja lopettaa pysäköinnin helposti puhelimellasi ja maksaa vain käyttämästäsi ajasta.

Finnlinesin uudet Superstar-luokan laivat aloittavat liikennöinnin Naantalin satamassa. Ensimmäinen niistä, Finnsirius, lähti neitsytmatkalleen avajaispäivänä 15.9.2023 klo 10.00. Nämä uudet laivat ovat ympäristöystävällisiä, tilavia ja mukavia, ja niissä on monia palveluita matkustajille.

 

Pysäköi Taskuparkki-sovelluksella

Taskuparkki-sovellus on kätevä tapa maksaa pysäköintisi Aimo Park Naantalin satamassa. Voit ladata sovelluksen ilmaiseksi iOS:lle tai Androidille. Sovelluksella voit:

  • Aloittaa ja lopettaa pysäköinnin kätevästi autossasi istuen, et tarvitse pysäköintimittareita!
  • Välttää pysäköintivirhemaksut pidentämällä pysäköintijakson kestoa etänä puhelimestasi.
  • Käyttää automaattista maksutapaa - lisää pankki- / luottokortti. Voit myös lisätä yrityskorttisi maksamaan yrityspysäköinnin.

 

Lyhytaikainen pysäköinti

Tarjoamme lyhytaikaista pysäköintiä satamassa. Maksu suoritetaan paikan päällä olevaan maksuautomaattiin tai Taskuparkki-sovelluksella.

Maksat pysäköinnin maksuautomaatilla kirjoittamalla rekisterikilven numeron ja maksamalla kortilla tai käteisellä. Muista kirjoittaa oikea rekisterinumero kirjaimin ja numeroin. Mikäli sinulla on personoitu rekisterikilpi, kirjoitetaan se maksuautomaattiin.

Lyhytaikaispysäköinnin hinnat

  • 1,25 € /h
  • 15,00 € /26 h

Naantalissa olemme valmiina tarjoamaan kätevän ja sujuvan pysäköinnin kaikille matkailijoille. Käytä Taskuparkki-sovellusta ja nauti matkastasi ilman huolta pysäköinnistä.

Tutustu lisää kaikkiin Aimo Parkin kohteisiin osoitteessa www.aimopark.fi/kaupungit.

Usein kysyttyä Taskuparkki

Lue lisää uutisia

Mietitkö, mitä muuta meillä tapahtuu? Tutustu uutisosiossa uusimpiin tietoihin ja tarinoihin maailmastamme.