Lakko ei haittaa liikkumista

Haluamme kannustaa sinua liikkumaan myös lakon aikana, ja siksi tarjoamme torstaina pysäköintiä hintaan 5€/12h, sekä yhteiskäyttöauton edullisempaan hintaan koodilla Lakko14.

Pysäköintialennus lakkopäivänä vain Taskuparkki-sovelluksella

Torstaina 14.12. on lakko, joka vaikuttaa liikenteeseen. Haluamme kannustaa sinua liikkumaan myös lakon aikana, ja siksi tarjoamme torstaina pysäköintiä hintaan 5 €/12h ja Aimo Share yhteiskäyttöauton edullisempaan hintaan koodilla Lakko14!

Tarjous koskee tiettyjä Aimo Parkin pysäköintilaitoksia, jotka näet alta. Pysäköintitarjous on voimassa vain Taskuparkki-mobiilisovelluksella pysäköidessä. Huomioi, että osa kohteista toimii automaattisella kameratunnistuksella, joten tarkistathan että olet aktivoinut rekisterikilven kameratunnistuksen Taskuparkki-sovelluksessa ennen sisäänajoa

Yhteiskäyttöauton koodi, Lakko14, on voimassa vain torstaina, joten ole nopea ennen kuin kaikki autot varataan. Voit tehdä varauksen osoitteessa aimosharing.fi.

Lakkopäivänä 14.12. saat myös auton liotinpesun Autospa:n kohteissa puoleen hintaan paikan päällä Taskuparkki-sovelluksella, eli hintaan 28,50 €.

Tarjoukset ovat voimassa vain torstaina 14.12., joten liiku myös lakon aikana ja säästä rahaa pysäköinnissä ja yhteiskäyttöauton vuokrauksessa!

Jyväskylä

Vantaa

Lue lisää uutisia

Mietitkö, mitä muuta meillä tapahtuu? Tutustu uutisosiossa uusimpiin tietoihin ja tarinoihin maailmastamme.