Aimo Park toi automaattisen kameratunnistuksen Kauppakeskus Lohen pysäköintihalliin

Olemme ottaneet vastuun Kauppakeskus Lohen pysäköinnin operoinnista. Haluamme tehdä pysäköinnistä sujuvaa kaikille, ja siksi olemme tehneet muutoksia pysäköintiin.

kauppakeskus lohi sisäänajo Nyyrikinkadulta

 

Kameratunnistus

Kauppakeskus Lohi on Aimo Parkin Easy -kohde, mikä tarkoittaa, että kamera tunnistaa pysäköinnin autosi rekisteritunnuksella. Voit ajaa vaivattomasti sisään ja ulos pysäköintialueelta.

 

Pysäköinnin hinta 

Tarjoamme kaikille 2 tuntia ilmaista pysäköintiaikaa joka päivä, ja koska kamera tunnistaa autosi rekisteritunnuksen et tarvitse myöskään parkkikiekkoa hallissa. Jos rekisteröidyt kanta-asiakkaaksemme Taskuparkin lomakkeella, saat vielä yhden (1) lisätunnin ilmaista pysäköintiaikaa! Ilmaisen ajan jälkeen pysäköinti maksaa vain 2 €/alkava tunti. Lue lisää edusta! 

 

Taskuparkki tekee pysäköinnistä helppoa

Voit helposti maksaa pysäköinnin Taskuparkki -sovelluksella, joka on saatavilla App Storesta ja Google Playsta. Ottamalla käyttöön Taskuparkin, pysäköintimaksu menee kätevästi sovellukseen lisäämältäsi kortilta. Voit myös maksaa pysäköinnin myös verkossa jälkikäteen 48 tunnin sisällä poistumisesta osoitteessa aimopark.fi/easy tai maksuautomaatilla paikan päällä.

Lohessa voit maksaa pysäköinnin myös seuraavilla mobiilisovelluksilla:

  • EasyPark
  • Parkman

Huomioi kuitenkin, että kanta-asiakas etua ei voi yhdistää EasyPark ja Parkman -sovelluksilla aloitettuihin pysäköinteihin eikä pysäköinti ala näissä sovelluksissa automaattisesti sisään ajaessa. Voit aloittaa pysäköinnin ajettuasi pysäköintihalliin ja valitsemalla pysäköintialueen.

Miten pysäköin?

  1. Lataa Taskuparkki-sovellus puhelimeesi.
  2. Täytä sovellukseen rekisterinumerosi, hyväksy kameratunnistus ja lisää maksukortin tiedot.
  3. Aja Kauppakeskus Lohen pysäköintihalliin.
  4. Aja ulos – pysäköinnin maksu lähtee sovellukseen liittämältäsi kortilta (jos pysäköinti kestää yli 2 tuntia).

Tervetuloa Kauppakeskus Loheen ja helppoon pysäköintiin!

Kauppakeskus Lohi from the street outside

Lue lisää uutisia

Mietitkö, mitä muuta meillä tapahtuu? Tutustu uutisosiossa uusimpiin tietoihin ja tarinoihin maailmastamme.