Redissä lanseerattiin puomiton pysäköinti

Redin pysäköinti on nyt entistä helpompaa ja nopeampaa! Aimo Park Easy -pysäköinti poistaa pysäköintihallista perinteiset puomit ja parkkiliput, tehdäkseen pysäköinnistä helpompaa ja nopeampaa.

Kauppakeskus Redi toi asiakkailleen uudistetun ja vaivattoman pysäköinnin Aimo Parkin kanssa. Aimo Park Easy -pysäköinti poistaa pysäköintihallista perinteiset puomit ja parkkiliput, tehdäkseen pysäköinnistä helpompaa ja nopeampaa.

 

Pysäköi mobiilisovelluksella

Redin asiakkaat voivat ladata Aimo Parkin Taskuparkki-sovelluksen ja aktivoida siellä kameratunnistuksen. Kameratunnistus (ANPR-teknologia) mahdollistaa automaattisen rekisterikilven tunnistuksen ja pysäköintimaksujen automaattisen veloituksen aikaperusteisesti sovelluksen kautta. Voit vain ajaa sisään- ja ulos pysäköintihallista!

Redin kanta-asiakkaat saavat kaksi (2) tuntia ilmaista pysäköintiä jokaisella vierailullaan lataamalla Taskuparkki-sovelluksen ja ottamalla käyttöön kameratunnistuksen. Lue lisää täältä.

 

Liityntäpysäköinti Redissä

Liityntäpysäköinti tapahtuu Redissä arkisin vain K6.kerroksessa klo 06-17.30 hintaan 2€/10h.

Näin se toimii:

  1. Näytä matkakorttisi tai QR-koodisi HSL-lukijalle K6.kerroksessa.
  2. Maksa pysäköinti syöttämällä rekisterinumerosi maksuautomaattiin saapuessasi K6.kerrokseen.

Lisätietoa:

HSL matkakortinlukijat löytyvät K6.kerroksen hissiauloista B, E, ja F. Jos pysäköintisi kestää yli 10 tuntia, muista käydä maksuautomaatilla ennen lähtöäsi.

Huomio:

Liityntäpysäköintiä varten sinun täytyy ottaa pois automaattinen kameratunnistus Taskuparkki-sovelluksessa, jotta vältyt normaalin hinnaston veloituksilta.

 

Muita pysäköintivaihtoehtoja Aimo Park Redissä

Lyhytpysäköinti K2. ja K3.kerroksissa tai sopimus-, yö- ja vuorokausipysäköinti K5. ja K6.kerroksissa. Pidempiaikaisen pysäköinnin tiedustelut: info@aimopark.fi tai puhelin 020 781 2400.

 

Ympäristöystävällinen ratkaisu

Aimo Park Easy -pysäköinti on myös ympäristöystävällinen vaihtoehto. Se vähentää päästöjä ja melua, mikä tekee pysäköinnistä mukavampaa mutta myös kestävän vaihtoehdon.

Puomittomassa Easy -pysäköinnissä ei ole huolia parkkilippujen häviämisestä. Ottamalla Taskuparkki-sovelluksen käyttöön voit seurata pysäköintiaikaasi ja kustannuksiasi kätevästi puhelimestasi.

Redi ja Aimo Park ovat ylpeitä tästä uudesta kehityksestä, joka helpottaa Redissä asioivien pysäköintiä ja tekee siitä saumattoman kokemuksen.

Lisätietoja ja ohjeita Easy -pysäköinnin käyttöön löytyy tämän sivun lopusta 'Usein kysytyt kysymykset' osiosta. Kannustamme ottamaan käyttöön automaattisen kameratunnistuksen Taskuparkissa, kokeilemaan tätä pysäköintiratkaisua Redissä ja nauttimaan sen monista eduista!

Pysäköinti ei ole koskaan ollut näin helppoa

Lisätietoja Redin nettisivuilta https://www.redi.fi/pysakointi/.

Lue lisää Aimo Park Easystä täältä. Muistathan, että mikäli tarvitset apua pysäköintiedun käyttöönotossa, löydät Aimo Parkin infon K2.kerroksesta. Info-painikkeella saat myös aina yhteyden asiakaspalvelijaan.

 

Lyhytpysäköinnin hinnat

  • 1 tunti ilmaista kaikille, jonka jälkeen 1,40 € /30min
  • 2 tuntia ilmaista Taskuparkilla, jonka jälkeen 1,40 €/30min
  • Yöpysäköinti 10 € /klo 21-08.30 vain K5.-K6. kerrokset
  • Vuorokausi 30 € vain K5.-K6. kerrokset

 

Usein kysyttyjä kysymyksiä Aimo Park Easystä

Lue lisää uutisia

Mietitkö, mitä muuta meillä tapahtuu? Tutustu uutisosiossa uusimpiin tietoihin ja tarinoihin maailmastamme.