Aimo Park Easy – Pysäköinnin uusi aika

Aimo Park Easy on älykäs ja innovatiivinen alusta, joka mullistaa pysäköinnin hallinnan tarjoten helpon ja nopean ratkaisun. Automaattisen rekisterikilven tunnistamisen avulla pysäköinti sujuu saumattomasti ilman puomeja ja lipukkeita. Pysäköintiäsi nopeuttaa myös helpot ja joustavat maksutavat.

Aimo Park Easy käyttää ANPR-tekniikkaa (automatic number-plate recognition) rekisterikilpien tunnistamiseen, kun autot saapuvat ja poistuvat pysäköintialueelta. Kaksoiskamerat varmistavat sekä etu- että takaosan kilpien tarkat tiedot, ottamalla ja vertaamalla useita kuvia jokaisesta ajoneuvon liikkeestä takaamaan parhaat lukutulokset.

Näytöillä voimme viestiä pysäköintialueen vapaista paikoista sekä rekisterikilpitietoja, jotka on havaittu saapumisen ja/tai poistumisen yhteydessä.

 

Maksutavat

Joustavat maksutavat takaavat helpon ja turvallisen pysäköinnin. Voit valita sen, mikä sopii sinulle parhaiten:

  • Automaattinen maksu mobiilisovelluksen avulla (Taskuparkki)
  • Paikan päällä maksuautomaatilla
  • Jälkikäteismaksu verkkosivuston kautta (easy.aimopark.fi)
  • Turvallisesti laskutuksella (lisäämme 5€ laskutuslisän)


Tämän lisäksi voit myös ostaa ennakkoon erilaisia pysäköintituotteita, jotka sopivat tarpeisiisi. Voit esimerkiksi hankkia kuukausiluvan pysäköintialueelle tai ottaa käyttöön yrityslaskutuksen. Lisäksi tarjoamme vielä erilaisia ostamiseen ja vierailuun liittyviä hyvitystuotteita kuten aikahyvitys. 

 

Helppoa, huoletonta ja nopeaa.

Aimo Park Easy

 

Verkkopohjainen lupien hallinta

Aimo Park Easy mahdollistaa digitaalisten pysäköintilupien hallinnan helposti ja kustannustehokkaasti. Voit luoda, muokata ja peruuttaa lupia verkossa milloin tahansa. Aimo Park Easy lupien API:lla koko prosessi voidaan automatisoida, säästäen aikaa sekä pysäköintioperaattoreilta että vuokralaisilta. Voit valita joukosta erilaisia pysäköintiluparakenteita, jotka sopivat tarpeisiisi. Kysy lisää.

 

Raportoinnin seuranta

Raportoinnin seuranta antaa sinulle reaaliaikaisen kuvan pysäköinnistä. Voit seurata pysäköintitapahtumia, automääriä, maksutapoja, pysäköintiaikoja ja muita tärkeitä tietoja. Voit myös saada automaattisia hälytyksiä ja jakaa tietoa sidosryhmillesi.

 

Kustannustehokas ja asiakasystävällinen

Aimo Park Easy on kustannustehokas mutta myös ympäristöystävällinen ratkaisu pysäköintiin. Se vahvistaa brändiänne ja asiakastyytyväisyyttä. Se on myös helppo asentaa ja ylläpitää. Jos olet kiinnostunut Aimo Park Easy -palvelusta, ota yhteyttä meihin, niin kerromme lisää. Aimo Park Easy on pysäköinnin ratkaisu, joka sopii kaikille.

Jäikö jokin mietityttämään?
Kysy lisää palvelusta

Usein kysyttyjä kysymyksiä Aimo Park Easystä