Aimo Park Easy - Pysäköinnin uusi aika

Aimo Park Easy -pysäköintikohteissa voit ajaa sisään ja ulos pysähtymättä, sillä niissä ei ole lainkaan puomeja. Pysäköintiäsi nopeuttaa myös helpot ja joustavat maksutavat.

Aimo Park Easy perustuu automaattiseen rekisterikilven tunnistamiseen. Kilpi skannataan automaattisesti sekä ajaessasi halliin että poistuessasi sieltä. Veloitus tililtäsi tapahtuu käyttämäsi pysäköintiajan perusteella.

 

Helppoa, huoletonta ja nopeaa.

Aimo Park Easy

 

Mobiilisovellus

Taskuparkki-sovelluksemme on kätevin tapa käyttää Aimo Park Easy -pysäköintikohteita, sillä maksu hoituu automaattisesti suoraan sovellukseen lisäämältäsi maksukortilta.

 

Maksuautomaatti

Voitte maksaa pysäköinnin ennen ulosajoa myös maksuautomaattiin syöttämällä autosi rekisteritunnuksen ja seuraamalla näytön ohjeita.

 

Verkkosovellus

Voitte ottaa Taskuparkin ja automaattisen maksamisen käyttöösi myös verkkosovelluksessa. Voitte maksaa pysäköinnin myös 48 tunnin kuluessa pysäköintihallista poistumisesta täällä.

 

Lasku kotiin

Lähetämme sinulle laskun postitse, mikäli et ole maksanut pysäköintiäsi edellä mainituilla tavoilla. Paperilaskuun lisäämme 5€ laskutuslisän.

Lue lisää Taskuparkki-sovelluksesta osoitteessa www.taskuparkki.fi.

 

Etkö löytänyt vastausta kysymykseesi? Ota meihin yhteyttä!
Ota yhteyttä