Aimo Park Easy - En ny tid för parkering

Aimo Park Easy är en intelligent och innovativ plattform som revolutionerar parkeringshantering genom att erbjuda enkel och snabb lösning. Med automatisk igenkänning av registreringsskyltar kan parkeringen flyta smidigt utan bommar och biljetter. Enkelt och flexibelt betalningssätt bidrar också till att påskynda din parkering.

Aimo Park Easy använder sig av ANPR-tekniken (automatic number-plate recognition) för att identifiera registreringsskyltar när fordon kommer in och lämnar parkeringsområdet. Dubbla kameror säkerställer exakt information om både fram- och baksidan av skyltarna genom att ta och jämföra flera bilder av varje fordon som rör sig för att säkerställa bästa läsresultat.

Genom skärmar kan vi kommunicera information om lediga platser på parkeringsområdet och registreringsskyltsuppgifter som har registrerats vid ankomsten och/eller avresan.

 

Betalningssätt 

Flexibla betalningssätt säkerställer enkel och säker parkering. Du kan välja det som passar dig bäst:

  • Automatisk betalning via mobilappen (Taskuparkki)
  • Betalning på plats vid betalningsautomaten
  • Efterbetalning via webbplatsen (easy.aimopark.fi)
  • Fakturering (vi lägger till en faktureringsavgift på 5€)

 

Dessutom kan du köpa olika parkeringsprodukter i förväg för att passa dina behov. Du kan till exempel få ett månatligt parkeringstillstånd eller aktivera företagsfakturering. Vi erbjuder också olika kompensationsprodukter för inköp och besök, till exempel tidskompensation.

 

Enkelt, bekymmersfritt och snabbt

Aimo Park Easy

 

Webbaserad tillståndshantering

Aimo Park Easy gör det enkelt och kostnadseffektivt att hantera digitala parkeringstillstånd. Du kan skapa, redigera och avbryta tillstånd online när som helst. Med hjälp av Aimo Park Easy-tillståndets API kan hela processen automatiseras, vilket sparar tid för både parkeringsoperatörer och hyresgäster. Du kan välja bland olika parkeringstillståndsstrukturer som passar dina behov. Fråga mer.

 

Rapportering och övervakning

Rapportspårning ger dig en realtidsbild av parkering. Du kan spåra parkeringshändelser, antal fordon, betalningsmetoder, parkeringstider och annan viktig information. Du kan också få automatiska varningar och dela information med dina intressenter. Aimo Park Easy hjälper dig att optimera din parkeringshantering.

 

Kostnadseffektiv och kundvänlig

Aimo Park Easy är en kostnadseffektiv och miljövänlig lösning för parkering. Den stärker ditt varumärke och kundnöjdhet. Dessutom är den enkel att installera och underhålla. Om du är intresserad av Aimo Park Easy-tjänsten, kontakta oss så berättar vi mer. Aimo Park Easy är en parkeringslösning som passar alla.

Har du några frågor?
Fråga mer om tjänsten.
Hittar du inte det du letar efter? Vi hjälper dig.
Kontakta oss