Aimo Park Easy - en ny tid för parkering

På Aimo Park Easys parkeringsställen kan du köra in och ut utan att stanna, eftersom det inte finns några bommar. Enkla och flexibla betalningsmetoder bidrar också till att parkeringen går snabbare.

Användningen av Aimo Park Easys parkeringsställen är baserad på automatisk identifiering av din bils registreringsnummer. När du ankommer och när du lämnar, känner kameran igen din bil och parkeringstiden fastställs efter den tiden som bilen faktiskt har varit parkerad.


Enkelt, bekymmersfritt och snabbt

Aimo Park Easy

 

Mobilapp

Vår Taskuparkki-applikation är det smidigaste sättet att använda Aimo Park Easys parkeringsställen, eftersom avgiften dras automatiskt direkt från det betalkort som du har angett i appen.

Betalningsmaskin

Du kan betala för parkeringen i betalningsautomaten, innan du kör ut, genom att ange bilens registreringsnummer och följa instruktionerna på skärmen.

Webbapplikation

Du kan också använda Taskuparkkis webbapplikation där du kan genomföra automatiska betalningar. Du kan också betala för din parkering inom 48 timmar efter att du lämnat garaget - här.

Få fakturan hem

Vi kommer att skicka en faktura per post om du inte har betalat för din parkering på de ovan nämnda sätten. Vi lägger till en faktureringsavgift på 5 € till pappersfakturan.

Läs mer om Taskuparkki-applikationen på www.taskuparkki.fi.

Hittar du inte det du letar efter? Vi hjälper dig.
Kontakta oss