Avhämtningsstället

Får vi ta hand om dina inköp? Finlands första avhämtningsställe som erbjuder en tjänst som omfattar hela köpcentret finns i köpcentret AINOA. Som kund hos Avhämtningsstället AINOA kan du lämna både stora och små inköp vid butikskassan.

Du kan njuta av din dag utan att behöva släpa på tunga köpkassar, då vår professionella personal ansvarar för dina inköp fram till dess att du plockar upp dem på Avhämtningsstället AINOA. Personalen på Avhämtningsstället AINOA har som mål att leverera hög kundtillfredsställelse och överträffa kundens förväntningar.

Avhämtningsstället i köpcentret AINOA är Finlands första avhämtningsställe som omfattar hela köpcentret. Du kan således lämna dina inköp vid butikskassan. Efter en halv timme väntar dina inköp dig på Avhämtningsstället på nivå P2 i köpcentret. Du kan avsluta din shoppingdag med att lyfta alla dina köp i bilen på en gång. En bilplats för det har reserverats framför Avhämtningsstället. Vår personal vill leverera hög kundtillfredsställelse och utmärkt kundservice.

Vi har lagerplats för möbler och kyl- och fryskapacitet för mat och delikatesser.


Aimo Park har tillsammans med köpcentret skapat ett koncept för att göra det lättare för kunderna att uträtta sina ärenden på AINOA och få kunderna att trivas längre i köpcentret. Du behöver inte längre bära på tunga shoppingkassar. Lämna dem vid butikskassan, där vi tar hand om dem. Avhämtningsstället betjänar också butikernas webbutiker. När du handlar på webben kan du välja att plocka upp dina inköp på köpcentrets Avhämtningsställe. När du kan hämta dina webbköp samtidigt som du handlar i köpcentret, blir din vardag lättare.

Kontakta oss

Behöver du mer information om tjänsten eller funderar du på en lösning för ditt eget köpcentrum? Vi står gärna till tjänst.