Noutopiste

Saisimmeko huolehtia ostoksistasi? Suomen ensimmäinen koko Kauppakeskuksen kattava noutopistepalvelu Kauppakeskus AINOAssa. Olivat ostoksesi sitten isoja tai pieniä, niin Noutopiste AINOAn asiakkaana voit jättää ostoksesi minkä tahansa liikkeen kassalle.

Asiakas voi keskittyä nauttimaan päivästään ilman kantamuksia, sillä ammattimainen henkilökuntamme vastaa ostoksista siihen saakka, kunnes asiakas noutaa ostoksensa Noutopiste AINOAsta. Ostokset voi noutaa myös autolla - tätä varten on varattu Noutopisteen eteen erillinen lastausparkkipaikka. Noutopiste AINOAn henkilökunnan lähtökohtana on korkea asiakastyytyväisyys ja asiakkaan odotetuksien ylittäminen.

Meillä on varastotilaa sekä huonekaluille, että jääkaappi- ja pakastetilat ruoka- ja herkkuostoksille.

Aimo Park yhdessä kauppakeskuksen kanssa on rakentanut konseptin jolla halutaan helpottaa asiointia kauppakeskuksessa ja saada asiakkaat viihtymään pitempään. Enää ei tarvitse kantaa ostoksia, kun ne voi jättää liikkeen kassalle ja me hoidamme asian siitä eteenpäin. Noutopiste palvelee myös liikkeiden verkkokauppoja ja voit ostoksia tehdessäsi valita noutopaikaksesi kauppakeskuksen noutopisteen. Tämä helpottaa arkea, kun kauppa reissulla saat verkko-ostoksesi samalla mukaan.

Noutopisteen aukioloajat
Ma-La 11.00–19.00 
Sunnuntai: suljettu

Ota yhteyttä

Mikäli haluat saada lisätietoa palvelusta tai mietit ratkaisua oman kauppakeskuksesi palveluihin, ota meihin yhteyttä ja katsotaan miten voimme teitä auttaa.

Helpota arkeasi Aimo Park noutopistepalvelujen avulla!