Aimo Parkin asukaspysäköinti – oman pysäköintirauhan tyyssija!

Asukaspysäköintioikeus antaa asukkaalle oikeuden varata ja käyttää pysäköintipaikkaa tietyllä alueella. Se tarjoaa yksinoikeuden pysäköintiin asuinalueella, helpottaa parkkipulmia ja varmistaa pysäköintirauhan.

Oikeuden voi hankkia maksua vastaan. Asukaspysäköintioikeus on aluekohtainen, ja sen tarkoituksena on palvella asukkaiden pysäköintitarpeita asuinalueilla.

Asukaspysäköintioikeuden saamiseksi sinun täytyy asua pysäköintialueella olevassa asunnossa.

Taloyhtiösi pysäköintipaikat näkyvät Taskuparkki-sovelluksessa, jos sähköpostiosoitteesi on meillä tiedossa. Jos taloyhtiötäsi ei näy sovelluksessa, ota yhteyttä asukaspysäköinnin asiakaspalveluun.

Katso alta Aimo Parkin asukaspysäköinnin kohteet.

Asukaspysäköinnin hinta

Hinta riippuu alueesta, asukaspysäköintipaikkatyypistä ja ajoneuvon päästöistä. Vuonna 2023 hinta on 20–130 euroa kuukaudessa.

  • Voit maksaa asukaspysäköintioikeuden kortilla.
  • Asukaspysäköintioikeus on voimassa kuukauden kerrallaan ja se uusiutuu automaattisesti.
  • Jos haluat irtisanoa asukaspysäköintioikeuden, voit tehdä sen verkkosivuilla lomakkeella tai sähköpostilla asukaspysakointi@aimopark.fi. Voit myös irtisanoa pysäköintiluvan ottamalla automaattisen luvan uusimisen pois päältä Taskuparkki-sovelluksessa.

Mikäli vaihdat autoa, sinun pitää ilmoittaa uusi rekisterinumero Aimo Parkille. Voit tehdä sen sähköpostilla tai Taskuparkki-sovelluksessa, jos lunastit luvan siellä.

Ota yhteyttä asukaspysäköinnin asiakaspalveluun

Asukaspysäköinnin asiakaspalvelu

P. +358 207 812 480
E. asukaspysakointi@aimopark.fi

Aukioloaikamme:

Ma-pe 9.00–16.00

Puhelut 8,35 snt/puhelu + 16,69 snt/min