Yrityslaskutus sujuvoittaa kiireistä työpäivää

Yhä useampi yritys valitsee yrityslaskutusmallin pysäköintimaksujensa hallinnointiin. Kuukausittainen kuititon laskutus helpottaa ammattilaisten arkea ja vapauttaa aikaa varsinaisen työn tekemiseen.

Sujuva pysäköinti on monessa työssä arkea merkittävästi helpottava asia. Jos työpäivään kuuluu useita siirtymiä paikasta toiseen, aikaa ei ole tuhlattavaksi pysäköintipaikalla. Aimo Park on vastannut haasteeseen ja kehittänyt yrityslaskutusmallin minimoimaan pysäköintiin käytetyn ajan ja maksimoimaan pysäköinnin helppouden.

”Yrityslaskutusmallin idea on se, että työntekijä ajaa sisään, pysäköi ja tarvittaessa aktivoi pysäköinnin Taskuparkki-sovelluksessa. Muuta ei tarvita. Poistuminen onnistuu ilman maksua, korttia tai kuitteja. Me lähetämme työnantajalle kuukausittain raportin ja laskun pysäköinneistä”, myynti- ja markkinointijohtaja Marek Darkowski kuvailee.

Yrityslaskutusmalli soveltuu erityisesti ammattilaisille, jotka joutuvat liikkumaan työpäivän aikana.

”Esimerkiksi rakennusalalla voi päivässä olla useampia kohteita, jotka vaihtelevat sen mukaan, miten ne valmistuvat. Myös asianajotoimistoissa ja kiinteistöalalla työ vaatii liikkumista. ”

Yrityslaskutuksella on ollut kysyntää etenkin pääkaupunkiseudulla, missä pysäköinti on usein haastavaa. Kysyntää ovat kasvattaneet myös työn tekemisen uudet trendit.

”Hybridityömalli muuttaa pysäköintitarpeita. Kun toimistolla käydään aiempaa harvemmin, yrityslaskutus tulee usein kiinteää kuukausihintaa edullisemmaksi.”

 

Kuitittomuus kiinnostaa

Aimo Parkin saaman palautteen mukaan yrityslaskutusmalli on otettu hyvin vastaan.

”Yritykset kiittelevät mallin helppoutta ja sitä, miten se sujuvoittaa kiireistä arkea. Kuitittomuus on iso plussa. Moni arvostaa myös sitä, että laskutukseen voi liittää myös sähköauton latauspalvelun.”

Yrityslaskutusmalli onkin osoittanut helpottavansa monen eri ammattilaisen työtä.

”Työntekijän ei tarvitse tilittää kuitteja, eikä taloushallinnonkaan tarvitse kuittien kanssa askarrella. Kuukausiraporttiin on koottu kaikki pysäköinnit, eikä muita työkaluja tarvita”, Darkowski kertoo.

parking with taskuparkki app

 

Räätälöityjä ratkaisuja

Aimo Parkin yrityslaskutuksen voi kohdentaa työtehtävien tai ammatillisen aseman mukaan.

”Osa hyödyntää yrityslaskutusta työautoille, osa taas räätälöi työntekijän aseman mukaan. Johtajille voidaan koota useamman pysäköintihallin valikoima, kun taas työntekijöillä valinnanvara on suppeampi”, Marek Darkowski kuvailee.

Mitä yrityslaskutus sitten oikein maksaa?

”Perusperiaate on se, että pysäköinnistä laskutetaan tuntihinnan mukaan, ja siitä saa 10 % alennuksen. Lisäksi on hyvä huomata, ettei hinta nouse, vaikka sopimukseen lisättäisiin useita pysäköintivaihtoehtoja.”

Yrityslaskutusta pohtiville Darkowskilla on huojentava viesti: käyttöönotto on tehty vaivattomaksi.

”Me rakennamme aina yhdessä asiakkaan kanssa heille parhaan ja edullisimman ratkaisun. Asiakkaan tarvitsee vain toimittaa sähköpostiosoitteet, me hoidamme lopun. Opastamme myös käyttöönoton yksityiskohtia myöten.”

car parked in parking garage

Lue lisää uutisia

Mietitkö, mitä muuta meillä tapahtuu? Tutustu uutisosiossa uusimpiin tietoihin ja tarinoihin maailmastamme.