Koe pysäköinnin Airbnb – Kokeile Aimo re:parkia

Aimo testaa uutta kiertotalouteen perustuvaa pysäköintipalvelua Aimo re:parkia. Palvelun avulla kuljettajat, joilla on kuukausittainen pysäköintisopimus, voivat vuokrata pysäköintipaikkaansa muille, kun itse ovat poissa. Haluaisitko kokeilla Aimo re:parkia omalla paikallasi? Liity mukaan seuraavaan pilottiimme.

Monissa kaupunkikeskuksissa vapaiden pysäköintipaikkojen löytäminen voi olla turhauttavaa ja aikaa vievää. Samaan aikaan lukuisat pysäköintipaikat ovat tyhjillään, mikä kertoo käyttämättömästä potentiaalista. Aimo re:park kuroo umpeen tämän kuilun luomalla markkinapaikan, joka yhdistää pysäköintiä etsivät niiden kanssa, joilla on vajaakäytössä olevia paikkoja. Tämä lievittää pysäköintiongelmaa ja avaa uusia tulonlähteitä. Aimo re:park on jo käytössä viidessä kohteessa Helsingissä ja saamme siitä käyttäjiltämme positiivista palautetta. Haluaisimme laajentaa tätä palvelua entisestään.

 

Näin se toimii

Ajattele sitä kuin Airbnb:tä, mutta pysäköinnille. Asiakkaillasi on mahdollisuus tarjota pysäköintipaikkaansa muiden käyttöön, kun he ovat poissa. Asiakas voi syöttää päivämäärät ja kaikki mahdolliset tiedot pysäköintipaikastaan. Pysäköintiä tarvitsevilla on sitten mahdollisuus varata nämä paikat, joissa pysäköintiä ei useinkaan ole saatavilla. Aimo re:park toimii parhaiten paikoissa, joissa on nimetyt pysäköintipaikat.

”Huomaamme usein, että taloyhtiöissä asuvat ihmiset etsivät pysäköintipaikkoja vierailleen taloyhtiön foorumeilta tai muilta vastaavilta sivustoilta. Aimo re:parkilla voimme ratkaista tämän ongelman tehokkaasti. Se voi myös tarjota lisäkapasiteettia pysäköintiin tapahtumien tai ruuhka-aikojen aikana”, sanoo Marek Darkowski, Aimo Park Finlandin myynti- ja markkinointijohtaja.

 

Liity pilottiimme

Liity pilottiimme ja anna kuukausitilaajillesi mahdollisuus tienata ylimääräistä ja samalla edistää kiertotaloutta. Pilottivaiheen aikana huolehdimme kaikista ratkaisun edellyttämistä järjestelyistä, mukaan lukien käyttöönotto, opasteet, markkinointi jne.

 

Haluatko tietää lisää Aimo re:parkista? Ota yhteyttä alla olevan lomakkeen kautta tai Aimo Parkin edustajan kautta.

Aloita yhteistyö Aimo Parkin kanssa