Helsinki Outletin ulkopysäköinti kameratunnistusteknologialla

Aimo Park on tunnettu laadukkaista ja turvallisista pysäköintiratkaisuistaan, ja nyt tarjoamme vaivatonta pysäköintiä Helsinki Outlet -ostoskeskuksen vieressä sijaitsevalla Aimo Park Helsinki Outlet -pysäköintialueella.

Helsinki Outletissa on sujuva pysäköinti Aimo Parkin tyyliin ilman puomeja. Tutustu ostoskylän etuihin ja eri tapoihin, jolla voit nauttia vaivattomasta pysäköinnistä, olipa kyseessä lyhyt vierailu tai pidempi shoppailuhetki. Aimo Park Easy tekee pysäköinnistä helppoa, niin voit keskittyä nauttimaan Helsinki Outletin tarjonnasta. 

Aimo Parkilla on yli 300 pysäköintikohdetta eri puolilla maata, joista osa hyödyntää uusinta ANPR-teknologiaa. ANPR eli automaattinen rekisterikilven tunnistus on tietokonenäkötekniikka, joka lukee automaattisesti ajoneuvojen rekisterikilvet ilman ihmisen vuorovaikutusta. ANPR tekee pysäköinnistä nopeaa, helppoa ja vaivatonta.

Kaikille asiakkaille on tarjolla yksi tunti (1) ilmaista pysäköintiaikaa, jonka jälkeen hinta on 1,50 euroa tunnilta.

Helsinki Outlet on Suomen ensimmäinen outlet-ostoskylä, joka tarjoaa laajan valikoiman kansainvälisiä ja kotimaisia brändejä jopa 70 % alennuksella. Helsinki Outletissa voit nauttia shoppailun lisäksi myös monista palveluista ja tapahtumista. Ostoskylässä on myös lasten leikkipaikka, ravintoloita ja kahviloita.

 

Pysäköinnin etuja Helsinki Outletissa

  • Moderni ANPR-teknologia: Käytössä on automaattinen rekisterikilven tunnistus, joka tekee pysäköinnistä nopeaa ja vaivatonta. Ei enää lippuja tai automaatilla käymistä!
  • Sähköautojen lataus: Helsinki Outletissa on parkkipaikkoja myös sähköautojen lataamiseen.
  • Yksi tunti ilmaista pysäköintiä: Kaikille asiakkaille tarjoamme ensimmäisen tunnin ilmaiseksi.
  • Friends-kanta-asiakkaille bonus: Rekisteröityneet Friends-kanta-asiakkaat saavat yhden lisätunnin ilmaiseksi – yhteensä kaksi tuntia ilmaista pysäköintiaikaa. Lue lisää täältä.

 

Ota käyttöön Taskuparkki-sovellus

Taskuparkki-sovellus on helpoin tapa maksaa pysäköintisi Aimo Park Helsinki Outletissa. Voit ladata sovelluksen ilmaiseksi iOS:lle tai Androidille. Sovelluksella voit:

  • Aloittaa ja lopettaa pysäköinnin kätevästi autossasi istuen, et tarvitse pysäköintimittareita!
  • Välttää pysäköintivirhemaksut pidentämällä pysäköintijakson kestoa etänä puhelimestasi.
  • Käyttää automaattista maksutapaa - lisää pankki- / luottokortti. Voit myös lisätä yrityskorttisi maksamaan yrityspysäköinnin.

 

Lyhytaikainen pysäköinti ostoskylässä

Lyhytaikaisen pysäköinnin maksu suoritetaan paikan päällä olevaan maksuautomaattiin, Taskuparkki-sovelluksella tai jälkikäteen verkossa 48 tunnin kuluessa syöttämällä rekisteritunnus tänne.

Pysäköinnin maksaminen maksuautomaatilla tapahtuu kirjoittamalla rekisterikilven numeron ja maksamalla pysäköinnin kortilla. Muista kirjoittaa oikea rekisterinumero kirjaimin ja numeroin sekä pitää rekisterikilpi puhtaana, jotta kameratunnistus toimii moitteettomasti. Mikäli sinulla on personoitu rekisterikilpi, kirjoitetaan se maksuautomaattiin.

 

Lyhytaikaispysäköinnin hinnat

  • 1 tunti ilmaista, jonka jälkeen 1,50 € /h
  • Friends-kanta-asiakkaanna 2 tuntia ilmaista, jonka jälkeen 1,50 € /h

 

Usein kysyttyjä kysymyksiä Aimo Park Easystä

Helsinki Outlet shopping mall parking payment machine at the entrance

Lue lisää uutisia

Mietitkö, mitä muuta meillä tapahtuu? Tutustu uutisosiossa uusimpiin tietoihin ja tarinoihin maailmastamme.