Sujuva pysäköinti pelastaa välittäjän työpäivän

Toimitilavälittäjän työssä korostuu asiakaspalvelu ja toimitilojen esittely. ”Kiireisinä aikoina esittelen toimitiloja useille asiakkaille eri puolilla kaupunkia samankin päivän aikana. Käytännössä se tarkoittaa siirtymistä kohteesta toiseen tiukalla aikataululla. Silloin on tärkeää, että autolle löytyy parkkipaikka hetkessä”, toimitilavälittäjä Joonas Nilsson kuvailee arkeaan.

Comreal on toimitilojen välitykseen erikoistunut kiinteistönvälitysliike, joka markkinoi satoja liike-, toimisto- ja logistiikkatiloja eri puolilla Suomea. Yrityksen toimitilavälittäjät työskentelevät pääosin Helsingistä, Tampereelta ja Oulusta käsin. Toimitilavälittäjän työssä korostuu asiakaspalvelu ja toimitilojen esittely.

”Kiireisinä aikoina esittelen toimitiloja useille asiakkaille eri puolilla kaupunkia samankin päivän aikana. Käytännössä se tarkoittaa siirtymistä kohteesta toiseen tiukalla aikataululla. Silloin on tärkeää, että autolle löytyy parkkipaikka hetkessä”, toimitilavälittäjä Joonas Nilsson kuvailee arkeaan.

Kaupunkien keskustoissa sijaitsevien toimitilojen esittely vaati Nilssonilta aiemmin tarkkaa aikataulutusta ja ennakointia.

”Parkkipaikan etsimiseen saattoi kulua jopa 45 minuuttia, ja sama toistui taas uudessa kohteessa. Aikaa tuhraantui, kun koskaan ei voinut olla varma, mihin autonsa saisi pysäköityä.”

Comrealin välittäjien ongelmat poistuivat, kun yritys otti käyttöönsä Aimo Parkin pysäköintipalvelun. Nyt välittäjät voivat pysäköidä Aimo Parkin kohteisiin sekä kaupunkien kadunvarsipysäköinteihin. Lisähelpotusta tuo kuukausilaskutus, joka perustuu Taskuparkki-sovelluksen keräämiin tietoihin. Kuitteja ei enää tarvita.

walking and talking on phone in stockmann helsinki parking facility


”Pysäköinti on nyt helppoa! Voin olla varma siitä, että hallissa on tilaa ja että saan autoni lähelle kohdetta. Kuitteja ei tarvitse kerätä, vaan se riittää, että kuittaan pysäköinnin kuukausikortillani”, Joonas Nilsson kertoo.

Pysäköinnin vaivattomuus on tuonut mukaan ajansäästöä sekä työskentelyn tehostumista.

”Säästän aikaa jopa tunteja päivässä. Sen ansiosta päiviin mahtuu enemmän näyttöjä ja voin palvella asiakkaita nopeammin”, Nilsson iloitsee.

 

Lisähelpotusta yhteiskäyttöautosta

Comreal on pysäköinnin kuukausilaskutuksen ohella kokeillut myös toista arkea helpottavaa palvelua, yhteiskäyttöautoa. Välittäjät saavat palvelun ansiosta sähköauton käyttöönsä juuri tarvitsemallaan hetkellä.

charging electric vechile


”Kun oma auto ei ole ollut käytettävissä, olen päässyt ajamaan mm. yhteiskäytössä olevalla Teslalla. Se vasta helppoa onkin, kun voi vain ajaa eikä tarvitse murehtia esimerkiksi huolloista. Arvostan myös sitä, että sähköauto on ympäristöystävällisempi kuin polttomoottoriauto”, Nilsson pohtii.

Comrealin toimitusjohtaja Ilari Hassinen pitää tärkeänä sitä, että työntekijöitä tuetaan kaikin mahdollisin tavoin nopeasti muuttuvalla toimialalla.

”Panostamme yrityksenä kaikkiin innovaatioihin, jotka helpottavat työntekijöidemme arkea. Pysäköinnin kuukausilaskutus on vaivaton, ja näemme kuukausiraporteista tarkkaa dataa pysäköinneistämme. Sähköautojen yhteiskäyttö auttaa meitä yllättävissä tilanteissa ja samalla edistämme liikkumisen vastuullisuutta”, Hassinen pohtii.

Ilari Hassinen onkin vakuuttunut siitä, että kun työntekijät ovat tyytyväisiä, tulostakin syntyy.

”Välittäjä tarvitsee työhönsä puhelimen, läppärin sekä Aimo Parkin pysäköintipalveluilla varustetun auton. Kun kaikki kolme elementtiä on kunnossa, välittäjällä on avaimet menestykseen.”

Lue lisää uutisia

Mietitkö, mitä muuta meillä tapahtuu? Tutustu uutisosiossa uusimpiin tietoihin ja tarinoihin maailmastamme.