Webticket

Hantera gästparkeringen med programmet Webticket. Vi erbjuder fastigheter en lättanvänd digital portal som kan användas för att mata in uppgifterna om kunder som besöker fastigheten på så sätt att parkeringsvakterna ser vem som har rätt att parkera i området.

Webticket är ett ytterst behändigt sätt att ställa gästplatserna i fastigheten till företagets egna gästers förfogande. Parkeringsbrickan begränsar parkeringstiderna men kan inte påverka huruvida det är kunder eller personer som jobbar i fastigheten som parkerar på gästplatsen.


Genom den här portalen kan vi fördela kostnaderna för parkering på avgiftsbelagda gästparkeringsplatser separat på varje företag. Då är det också möjligt för företagen att erbjuda sina kunder parkeringsplatser, om företagen önskar göra det.


Det bästa med det här är att det inte längre är nödvändigt att be kunden gå tillbaka till bilen för att lägga tillståndsbiljetten i fönstret, eftersom allt kan skötas när kunden anmäler sig. Informationen förmedlas till parkeringsövervakningen i realtid, och när biljettens giltighetstid gått ut, avlägsnas den automatiskt från systemet och parkeringsrätten upphör. Priset för tjänsten är 10 € + moms/månad/företag. 

Kontakta oss

Har du frågor om webbticket eller vill prata mer om hur du kan använda verktyget som hjälp vid övervakningen. Tveka inte att kontaka oss.