Control room

Miten pysäköintihalli olikaan auki Juhannuksena? Mitä jos en millään löydä ajoneuvoani? Miksi puomi ei avaudu? Olen täällä P1H-käytävällä, tuletko auttamaan? Pääsenkö tätä kautta apteekkiin? Olen tiputtanut mustan nahkaisen hansikkaan, oletteko löytäneet sen? Ulkoalueen maksuautomaatti ei antanut lippua, miten toimin?

  

Aimo Park Control room (QCR) on koko Suomea palveleva palvelukeskus. Control room toimii asiakkaille nopeana avun antajana ongelmatilanteissa. Palvelemme asiakkaita maksamiseen, sisään-, sekä ulosajoon liittyvissä ongelmissa. Neuvomme asiakkaille oikeat reitit tai löytämään autonsa pysäköintilaitoksesta. 

 

QCR henkilökunnalla on suora yhteys kenttähenkilökuntaamme ja he pystyvät tarvittaessa kutsumaan paikanpäälle apua jos ongelmaa ei voida ratkaista heidän toimestaan. QCR hoitaa vuositasolla 250 000 puhelua kohteistamme. Asiakkaan tarvitessa apua saa hän yhteyden meihin kaikilta jalankulku ovilta, maksuautomaateilta sekä sisä-, ja ulosajoista. QCR.n vasteaika apua tarvitseville on noin 6 sekunttia eli apu on lähellä ja heti saatavilla. 

 

QCR henkilökunta on koulutettu palvelemaan asiakkaita, tuntemaan kohteet ja ratkaisemaan ongelmat. Haluamme palvella asiakkaitamme ja siksi olemme panostaneet kouluttamaan henkilökuntaamme erilaisten ongelmien ratkaisemiseen. 

 

Control room on palvelu jota tarjoamme myös ulkopuolisille toimijoille. Jos sinulla on pysäköintilaitos ja mietit miten parantaa asiakastyytyväisyyttänne, olemme mielellämme apuna.

 

Kysy lisää

arrow
Online maksutavat
American Express
Maestro
Mastercard
VISA