Miksi valita Aimo Share?

Haluatko säästää rahaa ja vapauttaa itsesi auton omistamisen huolista? Aimo Share -yhteiskäyttöauto tarjoaa ratkaisun!

Yksityishenkilönä auton omistaminen voi olla suuri kustannuserä, mutta yhteiskäyttöautoilu tarjoaa vapautta ja taloudellista joustoa. Säästät merkittävästi, kun sinun ei tarvitse huolehtia auton hankinnan, ylläpidon ja huollon kustannuksista. Vakuutukset, lataus ja pysäköinti Aimo Parkin omissa kohteissa, sisältyvät auton käyttöhintaan, joten voit keskittyä nauttimaan matkasta.

Tuo vapautta elämääsi ja kasvata kukkaroasi yhteiskäyttöautoilun avulla. Aloita jo nyt ja koe uudenlainen tapa liikkua Aimo Share -yhteiskäyttöauton avulla!

 

Valitsemalla yhteiskäyttöauton teet ympäristöystävällisen ja taloudellisesti järkevän valinnan, joka helpottaa arkeasi ja vapauttaa sinut auton omistamisen huolista.

 

✅ Päästötön liikkuminen on tulevaisuutta, ja me haluamme olla osa kestävämpää huomista. Valitsemalla yhteiskäyttöauton vähennät hiilijalanjälkeäsi ja olet osa ympäristöystävällisempää liikkumista.

✅ Helpon verkkosovelluksen avulla voit varata ja avata auton kätevästi puhelimellasi. Ei enää turhia odotteluita tai avaimia – auton varaaminen onnistuu muutamalla napin painalluksella.

✅ Yhteiskäyttöauton vuokraus on edullinen vaihtoehto perinteiseen omistamiseen verrattuna. Aimo Share on pääkaupunkiseudun edullisin yhteiskäyttöautopalvelu (VertaaEnsin).

✅ Siellä missä sinäkin – jopa samassa taloyhtiössä? Yhteiskäyttöautoja on saatavilla taloyhtiöiden lisäksi jo 8 eri kaupungissa; Helsinki, Vantaa, Tampere, Turku, Oulu, Kuopio, Jyväskylä, Tuusula.