Myyntiedustaja

Aimo Park on pysäköintiyritys, joka katsoo tulevaisuuteen. Olemme innovatiivinen ja Pohjoismaiden johtava pysäköintialan yritys, jonka sosiaalinen yhteiskuntavastuu noudattaa kestävän kehityksen periaatteita, joissa huomioidaan sen lisäksi sosiaaliset ja ympäristölliset näkökohdat. Olemme ainoa pysäköintialan yritys Euroopassa, joka raportoi sosiaalisesta vastuustaan. Helpotamme ihmisten arkea helposti saavutettavien liikkuvuusratkaisujen avulla. Aimo Park tarjoaa laadukkaita, asiakkaiden tarpeisiin räätälöityjä pysäköintipalveluja. Yhdessä kumppaneidemme kanssa haluamme olla tärkeä osa kehitystyötä, kun luodaan kestävämpää liikennettä entistä älykkäämpiin kaupunkeihin ja taajamiin. Nyt on aika uudistaa ajattelua – Rethink Parking.

Etsimme myyntiedustajaa pääkonttoriimme Helsinkiin. Työtehtäviisi myyntiedustajana kuuluu sähköautojen latauspisteratkaisujen myynti sekä yhteisautopalveluiden myynti asunto-osakeyhtiöille ja yrityksille. Hakemamme henkilö on tavoitteellinen, haluaa nähdä oman työnsä jäljen sekä kykenee itsenäiseen työhön.

 

Toivomme sinulta

  • Olet aktiivinen, rohkea ja ennakkoluuloton kaupantekijä
  • Operoit luonnollisesti asiakkaiden kanssa sekä kasvotusten, että digitaalisissa kanavissa
  • Tunnet vähintään perusasiat sähköautojen latausinfrasta
  • Toimit vakuuttavasti asunto-osakeyhtiöiden ja yrityspäättäjien kanssa

 

Tarjoamme sinulle

Tarjoamme kasvavassa, kansainvälisessä yhtiössä haasteellisen tehtävän, jossa voit kehittyä ja tehtävänkuvan, joka voi muokkautua kykyjesi mukaan. Tarjoamme lisäksi kilpailukykyisen palkkausmallin, joka muodostuu kiinteästä palkanosasta ja provisiosta.

 

Jos koet olevasi etsimämme henkilö, hae tehtävää mahdollisimman pian, kuitenkin viimeistään 26.2.2023. Liitä hakemukseen CV ja palkkatoiveesi. Paikkaa koskevissa kysymyksissä voit ottaa yhteyttä Jukka Alanteeseen Amiko Executive Search +358 40 7024160, jukka.alanne@amiko.fi tai Karri Louevuo +358 50 5930464, karri.louevuo@amiko.fi

Haastattelut alkavat jo hakuprosessin aikana.