Asiakaspalvelija aulapalveluihin

Me Aimo Parkilla rakastamme liikkuvuutta ja tämä näkyykin nimessämme, joka karkeasti suomennettuna tarkoittaakin rakkautta liikkuvuuteen. Olemme innovatiivinen ja Pohjoismaiden johtava pysäköintialan yritys. Visionamme on olla houkuttelevin liikkuvuuskumppani, joka työskentelee vastuullisesti luodakseen arvoa yhteiskunnalliseen toimintaan.

Haemme Aimo Parkin asiakaspalvelutiimiin reipasta aulapalveluhenkilöä vakituiseen ja kokoaikaiseen työsuhteeseen.

Tehtäviisi kuuluvat vieraiden vastaanotto, asiakkaiden palveleminen monikanavaisesti sekä kokous- ja matkajärjestelyt. Lisäksi työskentelet tilausten vastaanottamisen, laskutuksen sekä muiden yleisten toimistotehtävien parissa osana asiakaspalvelutiimiä.

 

Etsimme

Toimeliasta ja oma-aloitteista tekijää, jolle toimistomme arjen sujuvuudesta ja yleisestä viihtyisyydestä vastaaminen ovat kunnia-asia. Lisäksi toivomme, että olet ulospäin suuntautunut ja asiakaspalveluhenkinen, jaksat hymyillä kiireenkin keskellä sekä asioit sujuvasti myös englannin kielellä.

 

Tarjoamme

Tehtävään vaadittavan perehdytyksen, hyvät työsuhde-edut sekä viihtyisät työtilat keskeisellä sijainnilla. Työntekijänämme pääset näköalapaikalle jatkuvasti kasvavassa kansainvälisessä yrityksessä. Lisäksi pääset osaksi tiimiä, jossa ollaan ystävällisiä ja auttavaisia.

Tunnistitko itsesi ja oletko valmis ottamaan haasteen vastaan voimakkaasti kasvavassa yrityksessämme? Toimi nopeasti ja ole yhteydessä sähköpostitse hakemuksen ja CV:n kanssa rekrytointi@aimopark.fi, sillä paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä.