Infopiste

Aimo Parkin tarjoama infopistepalvelu hyödyttää sekä kauppakeskusta että kävijää, sillä näin infopisteen asiantuntijuus yltää kauppakeskuksesta pysäköintiin asti. Yhteistyö parkkihallin henkilökunnan ja Aimo Parkin toimiston välillä takaa laadukkaan asiakaskokemuksen.

Mistä löydän lähimmän WC:n? Mitä ravintoloita täällä on? Onko teillä suutaripalveluja? En löydä autoani parkkihallista, mitä teen? 

Kauppakeskuksen infopiste tarjoaa tiedon lisäksi kauppakeskuksen lahjakortteja ja löytötavarapalveluita. Huolehdimme myös yleisestä viihtyvyydestä ja avustamme tapahtumajärjestäjiä.

Toimimalla kohteessa, pystymme palvella asiakkaita täysivaltaisemmin yhteistyössä Aimo Parkin muun henkilökunnan kanssa. On kysymys sitten kauppakeskuksen palveluista, tapahtumista tai pysäköinnistä niin kaikkeen saat vastauksesi infopisteeltä, kun Aimo Park toimii palvelun tuottajana.

Ota yhteyttä

Mikäli haluat saada lisätietoa palvelusta tai mietit ratkaisua oman kauppakeskuksesi palveluihin, ota meihin yhteyttä ja katsotaan miten voimme teitä auttaa.