Säkert och eftertraktat jobb erbjuds 

Vår tillväxt fortsätter. Och det är tack vare vår personal, genom vilken vi positionerat oss som Finlands ledande parkeringsföretag. 

Kom med och skapa modern serviceorienterad parkering. Vi skapar utmärkt kundnöjdhet med hjärtlig attityd, ansvarskänsla, 

kvalitetskänsla samt genom användning av den senaste teknologin – ordet “omöjligt” existerar inte hos oss. Du får alltså med säkerhet jobba i främsta ledet i en omtyckt arbetsgemenskap med god anda. 

Ompröva alltså dina uppfattningar om mörka parkeringshus och stela rutiner med lappar hit och dit. Vi söker såväl nya kunniga som sådana som vill avancera i branschen till vårt team, både till parkeringarna och kontoret. 

Det räcker med att du skriver några rader om dig själv och skickar oss en öppen ansökan. Vi lovar att kontakta dig. Tillsammans kan vi fundera över hur just din kunskap kan användas på bästa sätt för våra kunder. 

 

Lediga jobb

  • Product owner of app and web - läs mer

 

 

ps Och du! Om du känner någon som uppskattar god service, så tipsa oss – sådana personer anställer vi gärna. Om och när personen stannar i vår tjänst efter prövotiden belönar vi dig med ett 100 euros parkeringskort.

Valitse täältä tai selaa
De förväntade uppgifterna kan inte visas eftersom ett oväntat fel uppstod när din begäran bearbetades.
Uppladdningar
Sparade dokument
arrow
Betalningsalternativ
American Express
Maestro
Mastercard
VISA