Parkering i city

I stadens centrum finns olika grupper av parkeringskunder. Nedan nämns några exempel.

  • Butikerna i centrum vill få stora kundströmmar i rörelse. De ser gärna kunder som har gott om tid att handla och som också har med sig köpare av en ny typ.
  • För företag som verkar i affärsfastigheterna i området är det viktigt att personalen kan ta sig snabbt och enkelt till arbetsplatsen. Det ska inte ta för mycket tid för de anställda att hitta en parkeringsplats.
  • De som bor i city vill parkera bilen nära hemmet. För dem är det viktigt att bilen kan förvaras på ett tryggt ställe.
  • För de kommunala myndigheterna är det viktigt att staden förblir ekonomiskt livskraftigt. För att trafiken i stadens centrum ska vara smidig gäller det att bromsa upp ökningen av trafiken till exempel genom att övervaka antalet fordon som kommer till staden.

 

De här olika behoven som gäller parkering i city behöver inte stå i strid med varandra. I city erbjuder Aimo Parks koncept för mångsidiga parkeringsanläggningar en perfekt balans mellan behoven hos olika användare och olika trafikleder.

  • Fastighetens ägare och användare kan uppnå betydande besparingar i driftskostnaderna genom att låta Aimo Park administrera fastighetens parkeringsanläggning. Samtidigt som vi garanterar tillgången till traditionella parkeringstjänster öppnar vi också anläggningen för nya kunder.
  • Parter som investerar i en ny parkeringsanläggning kan spara avsevärda summor i sina inledande investeringar genom att anlita Aimo Parks långa erfarenhet som producent av parkeringstjänster för city.

Intresserad av parkering i city? Vi berättar gärna mera.

Ta kontakt

Tfn 020 781 2400 (Vardagar kl. 8:00–16:00)

 
arrow
Betalningsalternativ
American Express
Maestro
Mastercard
VISA