Partnersamarbete med Q-Park

Investeringar, hyrning och administration

Partnersamarbete med Q-Park

Q-Park är ett snabbt växande europeiskt företag i parkeringsbranschen. Vår framgångsrika tillväxt bygger på att vi inriktat oss på total kvalitet. Konceptet stöds av vår starka ekonomiska bakgrund.

Q-Park är ett internationellt starkt varumärke som är känt för högklassiga parkeringstjänster. Vi ger våra kunder och partner mervärde. Vi skapar starka och långsiktiga partnerskap tillsammans med flera olika organisationer. Vi är experter på flexibel och smart parkering i stadsområden och på de behov som är aktuella i dag. Vi samarbetar bl.a. med varuhus, köpcentra, hotell och privata företag.

Q-Parks parkeringsanläggningar är alltid ett strå vassare. Inredningen har en enhetlig linje som är lätt att känna igen. Q-Parks parkeringslokaler präglas av ett visuellt tilltalande utförande, renhet och säkerhet. Q-Park investerar i ombyggnad, marknadsföring och operativ administration av sina parkeringsanläggningar. Därför är anläggningarna alltid ekonomiskt och tekniskt välfungerande och välskötta.

När allt fler av era kunder börjar använda parkeringstjänsterna på ert verksamhetsställe, blir verksamhetsstället allt attraktivare samtidigt som värdet på er fasta egendom ökar.

Q-Parks fördelar är

  • Långsiktiga investeringar
  • Operativ spetskompetens
  • Nöjda kunder
  • Ansvarsfull verksamhet

Q-Park letar kontinuerligt efter fastigheter om lämpar sig för parkeringstjänster. Vi är intresserade av att investera, hyra och administrera nya och existerande parkeringsanläggningar.

Läs mer om våra partnerskapsmodeller nedan.
arrow
Betalningsalternativ
American Express
Maestro
Mastercard
VISA