Partnersamarbete med Aimo Park

Aimo Parks affärsidé är att med hjälp av modern teknik och mobilitetsperspektiv utforma parkeringar med hög kvalitet. Med innovation och hållbar tillväxt som utgångspunkt investerar vi i och utvecklar anläggningar till attraktiva parkeringsmiljöer.

Aimo Parks affärsidé är att med hjälp av modern teknik och mobilitetsperspektiv skapa parkeringsanläggningar av hög kvalitet. Vi investerar i anläggningarna genom att introducera modern parkeringsteknik, samtidigt som vi utformar en bra parkeringsmiljö och anpassar parkeringen utifrån behoven hos både parkeringskunder och hyresvärd. Den kundnöjdhetsundersökning som Aimo Park regelbundet genomför bekräftar att det är en framgångsrik affärsmodell.

Vad våra kunder uppskattar mest med Aimo Park:

  • rena och trevliga parkeringar
  • tillförlitligt underhåll och lättanvänd teknik
  • högre säkerhet med installerade hinder och säkerhetskameror
  • bakgrundsmusik och ordentlig belysning

Aimo Park investerar kontinuerligt i ny teknik för att skapa en ännu bättre parkeringsupplevelse. Med innovativa lösningar och trygg parkering av hög kvalitet underlättar vi människors vardag. Resultatet är inte bara nöjda och återkommande kunder, utan också varaktig lönsamhet för våra hyresvärdar. Läs mer på Aimo Park – Rethink Parking.

 
arrow
Betalningsalternativ
American Express
Maestro
Mastercard
VISA