Informationsdisken

köpcentrets informationsbank

Var hittar jag den närmaste toaletten? Vilka restauranger finns det här? Har ni skomakartjänster? Jag hittar inte min bil i parkeringshallen. Vad ska jag göra? Hur kan jag koppla från ficklampan i min mobiltelefon?

Vi försöker alltid hjälpa kunderna efter bästa förmåga, oavsett vad kunden frågar eller ber om. Aimo Park:s informationsdisktjänst är till nytta för både köpcentret och besökare, eftersom vår personal vid informationsdisken kan svara på frågor om hela köpcentret och även om parkeringen. Det smidiga samarbetet med parkeringshallens personal och Aimo Parks kontor garanterar att informationsdisken är en verklig informationsbank för hela köpcentret. Och det som vi inte vet tar vi reda på!

Köpcentrets informationsdisk ger inte bara information utan erbjuder även köpcentrets presentkort och hittegodstjänster. Vi sköter dessutom om den allmänna trivseln och assisterar evenemangsarrangörerna.

Eftersom vi är närvarande på ort och ställe kan vi i samarbete med Aimo Parks övriga personal ge kunderna mer heltäckande service. När Aimo Park är serviceleverantören får du svar på alla dina frågor om tjänsterna, evenemangen eller parkeringen i köpcentret.

Ta kontakt

arrow
Betalningsalternativ
American Express
Maestro
Mastercard
VISA