Aimo Park som företag

Vår mission är att förbättra livskvaliteten genom att erbjuda trygga och välstädade parkeringslokaler på strategiskt viktiga ställen. Vår verksamhet bygger på kompetent personal, nöjda kunder och en hållbar ekonomi.

Aimo Parks verksamhet

Vi är ett parkeringsbolag. Med framtiden i sikte. Genom innovativa och hållbara mobilitetslösningar underlättar vi människors vardag. Det är dags att Rethink Parking.

Parkeringsövervakning för fastigheter

Aimo Park vill erbjuda enkel och problemfri parkering. Med hjälp av privat parkeringsövervakning förblir handikapplatserna lediga för dem som är berättigade att använda dem samtidigt som räddningsvägarna är fria från parkerade bilar, det är lätt att besöka affärscentra och boendeparkeringen är i ordning.

Vårt samhällsansvar

Aimo Park sköter sitt samhällsansvar i enlighet med principerna för hållbar utveckling, som också omfattar de sociala och miljömässiga aspekterna av vårt ansvar.

Partnersamarbete med Aimo Park

Aimo Parks affärsidé är att med hjälp av modern teknik och mobilitetsperspektiv utforma parkeringar med hög kvalitet. Med innovation och hållbar tillväxt som utgångspunkt investerar vi i och utvecklar anläggningar till attraktiva parkeringsmiljöer.


Aimo Park intresserar – kom och jobba hos oss!

Vill du arbeta hos oss? Aimo Park har ett stort expertnätverk och drivs av medarbetarnas kunskap och engagemang. Vi har en platt organisation där du har goda möjligheter att utvecklas och knyta internationella kontakter.

Control room

Aimo Park Control Room (QCR) är en servicecentral som betjänar hela Finland.

arrow
Betalningsalternativ
American Express
Maestro
Mastercard
VISA