Q-Park som företag

Vår mission är att förbättra livskvaliteten genom att erbjuda trygga och välstädade parkeringslokaler på strategiskt viktiga ställen. Vår verksamhet bygger på kompetent personal, nöjda kunder och en hållbar ekonomi.

Q-Parks verksamhet

Q-Park är det ledande företaget i parkeringsbranschen i Finland. Vi har snabbt etablerat vår ställning i Finland. Vi erbjuder högklassiga parkeringstjänster som vi skräddarsytt för våra kunders behov.

Parkeringsövervakning för fastigheter

Q-Park vill erbjuda enkel och problemfri parkering. Med hjälp av privat parkeringsövervakning förblir handikapplatserna lediga för dem som är berättigade att använda dem samtidigt som räddningsvägarna är fria från parkerade bilar, det är lätt att besöka affärscentra och boendeparkeringen är i ordning.

Vårt samhällsansvar

Q-Park sköter sitt samhällsansvar i enlighet med principerna för hållbar utveckling, som också omfattar de sociala och miljömässiga aspekterna av vårt ansvar.

Partnersamarbete med Q-Park

Q-Park är ett starkt, internationellt känt varumärke som står för högklassiga parkeringstjänster.


Q-Park intresserar – kom och jobba hos oss!

Parkeringsbranschen är inte längre densamma – tack vare vårt moderna koncept och vår väl ansedda servicekultur. Och nu erbjuds det jobb för just dig.

Control room

Q-Park Control Room (QCR) är en servicecentral som betjänar hela Finland.

arrow
Betalningsalternativ
American Express
Maestro
Mastercard
VISA