Varmaa ja haluttua työtä tarjolla

Kasvumme jatkuu. Ja tästä on kiittäminen henkilökuntaamme, jonka myötä olemme parkkeeranneet itsemme Suomen johtavaksi pysäköintialan yritykseksi.

Tule mukaan luomaan uuden ajan palveluhenkistä pysäköintiä. Erinomainen asiakastyytyväisyys muodostuu meillä mm. lämminhenkisestä asenteesta, vastuunkantamisesta, laadun vaalimisesta sekä viimeisimmän teknologian hyödyntämisestä – meillä ei tunneta lausetta ”ei onnistu” eli pääset siis varmasti työskentelemään eturivin ruudussa sekä saat ympärillesi pidetyn ja hyvähenkisen työyhteisön.

Tuuleta siis käsityksiäsi pimeistä parkkihalleista ja kankeista käytännöistä lippulappuineen. Me etsimme rivistöömme – pysäköintikohteisiin ja toimistolle – niin uusia osaajia kuin jo alalla eteenpäin haluavia.

Kirjoita alla olevaan lomakkeeseen muutama sana itsestäsi. Otamme taatusti yhteyttä ja katsotaan, missä juuri sinun taitosi olisivat asiakkaidemme parhaaksi.

 

Avoimet työpaikat

  • Pysäköintihallityöntekijä - Turku. Lue lisää työtehtävästä täältä.

 

ps. Ja hei! Mikäli tunnet laadukasta palvelua vaalivan kandidaatin, niin vinkkaa hänestä meille – palkkaamme hänet ilomielin. Jos ja kun hän jää palvelukseemme koeajan jälkeen, palkitsemme sinut 100 euron pysäköintiarvokortilla.

 

Valitse mihin työtehtävään haet

Valitse täältä tai selaa
Tietoja ei voida näyttää, koska pyyntösi käsittelyssä tapahtui odottamaton virhe.
Ladatut
Tallennetut dokumentit
arrow
Online maksutavat
American Express
Maestro
Mastercard
VISA