Kohti sujuvampaa pysäköintiä – uusi puomiton Aimo Park Easy -kohde 

Me Aimo Parkilla teemme koko ajan töitä paremman ja sujuvamman pysäköinnin puolesta. Seuraavaksi vuorossa on kauppakeskus Arabia!

Kauppakeskus Arabiaan asennetaan Aimo Park Easy -ratkaisu, joka mahdollistaa ajon sisään ja ulos pysähtymättä, sillä ratkaisu on täysin puomiton. Aimo Park Easy hyödyntää kameratekniikkaa, joka tunnistaa auton ja laskee pysäköintiajan automaattisesti. Jos käytössä on Taskuparkki-sovellus, voit huoletta ajaa sisään ja ulos miettimättä parkkimaksuja lainkaan! Myös ilman Taskuparkki-sovellusta pysäköinti sujuu saumattomasti, sillä pysäköintiä maksaessasi laitteemme tunnistavat rekisteritunnuksesi ja maksu käy helposti maksukortilla. 

Aimo Park Easy on käytössä useammassa Aimo Parkin kohteessa niin kauppakeskuksissa kuin toimistokohteissakin. Aimo Park Easyn kautta tapahtuu jo yli 350 000 pysäköintiä kuukaudessa ja yli 4 miljoonaa tapahtumaa vuodessa.

Arabian puomiton pysäköinti alkaa 4.5.2020. Katso lisätietoja hallista: Arabia

Uutiset

 • Pysäköintiä ympäri Suomen – uusi kohde Tikkurilaan
  | Alati kasvava pysäköintiverkostomme saa uuden kohteen 1.5.2020, kun Tikkurilaan avautuu pysäköintihalli osoitteeseen Peltolantie 2:n.
  Lue lisää

 • | K-Supermarket Tapiola ja Aimo Park tarjoavat mahdollisuuden noutaa ruokaostokset nyt suoraan pysäköintihallista.
  Lue lisää

 • | Meillä Aimo Parkissa tärkein tavoite on turvata työntekijöidemme, asiakkaidemme ja yhteistyökumppaneidemme hyvinvointi.
  Lue lisää
arrow
Online maksutavat
American Express
Maestro
Mastercard
VISA