Kohti sujuvampaa pysäköintiä – uusi puomiton Aimo Park Easy -kohde 

Me Aimo Parkilla teemme koko ajan töitä paremman ja sujuvamman pysäköinnin puolesta. Seuraavaksi vuorossa on kauppakeskus Arabia!

Kauppakeskus Arabiaan asennetaan Aimo Park Easy -ratkaisu, joka mahdollistaa ajon sisään ja ulos pysähtymättä, sillä ratkaisu on täysin puomiton. Aimo Park Easy hyödyntää kameratekniikkaa, joka tunnistaa auton ja laskee pysäköintiajan automaattisesti. Jos käytössä on Taskuparkki-sovellus, voit huoletta ajaa sisään ja ulos miettimättä parkkimaksuja lainkaan! Myös ilman Taskuparkki-sovellusta pysäköinti sujuu saumattomasti, sillä pysäköintiä maksaessasi laitteemme tunnistavat rekisteritunnuksesi ja maksu käy helposti maksukortilla. 

Aimo Park Easy on käytössä useammassa Aimo Parkin kohteessa niin kauppakeskuksissa kuin toimistokohteissakin. Aimo Park Easyn kautta tapahtuu jo yli 350 000 pysäköintiä kuukaudessa ja yli 4 miljoonaa tapahtumaa vuodessa.

Arabian puomiton pysäköinti alkaa 4.5.2020. Katso lisätietoja hallista: Arabia

Uutiset


 • | Kaareen on nyt asennettu Aimo Park Easy. Aimo Park Easy on puomiton ratkaisumme, jossa autot tunnistetaan kameroilla ja pysäköinti sujuu helposti ja joustavasti.
  Lue lisää
 • Aimo Park Finland tuottamaan asiakaslähtöistä pysäköintiä Helsingin satamissa
  | Helsingin Satama kehittää pysäköintitoimintaansa vastaamaan entistä paremmin laivamatkustajien tarpeita ja valitsi Aimo Park Finland Oy:n uudeksi pysäköintitoiminnasta vastaavaksi kumppanikseen elokuusta 2020 alkaen.
  Lue lisää

 • | Auton hyödyt ilman omistamisen haittapuolia? Yhteiskäyttöautoilla tämä voi olla mahdollista.
  Lue lisää
arrow
Online maksutavat
American Express
Maestro
Mastercard
VISA