Kohti sujuvampaa pysäköintiä – uusi puomiton Aimo Park Easy -kohde 

Me Aimo Parkilla teemme koko ajan töitä paremman ja sujuvamman pysäköinnin puolesta. Seuraavaksi vuorossa on kauppakeskus Arabia!

Kauppakeskus Arabiaan asennetaan Aimo Park Easy -ratkaisu, joka mahdollistaa ajon sisään ja ulos pysähtymättä, sillä ratkaisu on täysin puomiton. Aimo Park Easy hyödyntää kameratekniikkaa, joka tunnistaa auton ja laskee pysäköintiajan automaattisesti. Jos käytössä on Taskuparkki-sovellus, voit huoletta ajaa sisään ja ulos miettimättä parkkimaksuja lainkaan! Myös ilman Taskuparkki-sovellusta pysäköinti sujuu saumattomasti, sillä pysäköintiä maksaessasi laitteemme tunnistavat rekisteritunnuksesi ja maksu käy helposti maksukortilla. 

Aimo Park Easy on käytössä useammassa Aimo Parkin kohteessa niin kauppakeskuksissa kuin toimistokohteissakin. Aimo Park Easyn kautta tapahtuu jo yli 350 000 pysäköintiä kuukaudessa ja yli 4 miljoonaa tapahtumaa vuodessa.

Arabian puomiton pysäköinti alkaa 4.5.2020. Katso lisätietoja hallista: Arabia

Uutiset

 • Sujuva pysäköinti pelastaa välittäjän työpäivän
  | Comrealin välittäjien ongelmat poistuivat, kun yritys otti käyttöönsä Aimo Parkin pysäköintipalvelun. Nyt välittäjät voivat pysäköidä Aimo Parkin kohteisiin sekä kaupunkien kadunvarsipysäköinteihin. Lisähelpotusta tuo kuukausilaskutus, joka perustuu Taskuparkki-sovelluksen keräämiin tietoihin. Kuitteja ei enää tarvita.
  Lue lisää
 • Kasvun tukena vaivaton pysäköinti
  | Helsingin Kannelmäessä sijaitseva kauppakeskus Kaari on koko perheen ostospaikka, jonka yli 80 liikkeen joukkoon mahtuu päivittäistavarakauppoja, ketjuliikkeitä, erikoisliikkeitä ja ravintolamaailma.
  Lue lisää
 • Taskuparkki -sovelluksella 2 tuntia ilmaista pysäköintiä Telakkaparkissa!
  | Kampanja-aika 2.-15.5.2022.
  Lue lisää
arrow
Online maksutavat
American Express
Maestro
Mastercard
VISA