"It’s beginning to look a lot like Christmas!" Joulunajan etu Helsingin keskustan, Tampereen ja Turun Stockmannien yhteydessä Aimo Parkin pysäköintihalleissa pysäköiville.

Kun ostat yli 40 eurolla Stockmannilla tänä joulun aikana saat 2 tunnin maksuttoman pysäköinnin Helsingin keskustan, Tampereen ja Turun Aimo Parkin pysäköintihalleissa. Edun saat Stockmannin kassalla ostoksen yhteydessä esittämällä parkkilipukkeesi tai käynnissä olevan pysäköinnin Taskuparkki -sovelluksessa ja kanta-asiakaskorttisi MyStockmann- sovelluksesta. Etu vähennetään ostoksesi loppusummasta. 

Voit käyttää edun kerran jokaista pysäköintikäyntiä kohden. Etu on voimassa 23.12.2020 saakka. 

Muistathan, että Aimo Parkin Taskuparkki -sovelluksella pysäköit helposti ja huolettomasti kaikissa Aimo Parkin halleissa. Kun kerran hyväksyt päälle kameratunnistuksen, pääset aina ajamaan suoraan ulos jonottamatta maksuautomaateille. Pääset lataamaan Taskuparkki- sovelluksen oheisesta linkistä.

Google Play (Android-laitteet) »

App Store (Apple iOS-laitteet) »

Uutiset

 • Sujuva pysäköinti pelastaa välittäjän työpäivän
  | Comrealin välittäjien ongelmat poistuivat, kun yritys otti käyttöönsä Aimo Parkin pysäköintipalvelun. Nyt välittäjät voivat pysäköidä Aimo Parkin kohteisiin sekä kaupunkien kadunvarsipysäköinteihin. Lisähelpotusta tuo kuukausilaskutus, joka perustuu Taskuparkki-sovelluksen keräämiin tietoihin. Kuitteja ei enää tarvita.
  Lue lisää
 • Kasvun tukena vaivaton pysäköinti
  | Helsingin Kannelmäessä sijaitseva kauppakeskus Kaari on koko perheen ostospaikka, jonka yli 80 liikkeen joukkoon mahtuu päivittäistavarakauppoja, ketjuliikkeitä, erikoisliikkeitä ja ravintolamaailma.
  Lue lisää
 • Taskuparkki -sovelluksella 2 tuntia ilmaista pysäköintiä Telakkaparkissa!
  | Kampanja-aika 2.-15.5.2022.
  Lue lisää
arrow
Online maksutavat
American Express
Maestro
Mastercard
VISA