"It’s beginning to look a lot like Christmas!" Joulunajan etu Helsingin keskustan, Tampereen ja Turun Stockmannien yhteydessä Aimo Parkin pysäköintihalleissa pysäköiville.

 

 

Kun ostat yli 40 eurolla Stockmannilla tänä joulun aikana saat 2 tunnin maksuttoman pysäköinnin Helsingin keskustan, Tampereen ja Turun Aimo Parkin pysäköintihalleissa. Edun saat Stockmannin kassalla ostoksen yhteydessä esittämällä parkkilipukkeesi tai käynnissä olevan pysäköinnin Taskuparkki -sovelluksessa ja kanta-asiakaskorttisi MyStockmann- sovelluksesta. Etu vähennetään ostoksesi loppusummasta. 

Voit käyttää edun kerran jokaista pysäköintikäyntiä kohden. Etu on voimassa 23.12.2020 saakka. 

Muistathan, että Aimo Parkin Taskuparkki -sovelluksella pysäköit helposti ja huolettomasti kaikissa Aimo Parkin halleissa. Kun kerran hyväksyt päälle kameratunnistuksen, pääset aina ajamaan suoraan ulos jonottamatta maksuautomaateille. Pääset lataamaan Taskuparkki- sovelluksen oheisesta linkistä.

Google Play (Android-laitteet) »

App Store (Apple iOS-laitteet) »

Uutiset


 • | Pysäköi Redissä ilmaiseksi koko päivän 27.11.
  Lue lisää

 • | Kaareen on nyt asennettu Aimo Park Easy. Aimo Park Easy on puomiton ratkaisumme, jossa autot tunnistetaan kameroilla ja pysäköinti sujuu helposti ja joustavasti.
  Lue lisää
 • Aimo Park Finland tuottamaan asiakaslähtöistä pysäköintiä Helsingin satamissa
  | Helsingin Satama kehittää pysäköintitoimintaansa vastaamaan entistä paremmin laivamatkustajien tarpeita ja valitsi Aimo Park Finland Oy:n uudeksi pysäköintitoiminnasta vastaavaksi kumppanikseen elokuusta 2020 alkaen.
  Lue lisää
arrow
Online maksutavat
American Express
Maestro
Mastercard
VISA