Ruokaostosten noutopalvelu Ainoan pysäköintihallissa P2-tasolla

K-Supermarket Tapiola ja Aimo Park tarjoavat mahdollisuuden noutaa ruokaostokset nyt suoraan pysäköintihallista.

K-Supermarket Tapiola ja Aimo Park tarjoavat mahdollisuuden noutaa ruokaostokset nyt suoraan pysäköintihallista. K-Supermarket Tapiolasta voit tilata nopeallakin aikataululla, ja noutamisen hoidat kätevästi P2-tason palvelupisteeltämme. Palvelun kautta voit ruokaostosten lisäksi tilata tuotteita Kaisan Cafesta ja Sushi Artista.

Noutopalvelu toimii arkisin, ja tilaukset voi tehdä joko osoitteeseen tapiola.info@k-supermarket.fi tai soittamalla numeroon 050 442 5113.
Tilauksesta saat vahvistuksen joko sähköpostilla tai tekstiviestitse, ja tuotteet ovat noudettavissa Kauppakeskus Ainoasta, Aimo Parkin pysäköintihallin P2-tason noutopisteeltä.

Alla ohjeet tilaamiseen:

1. Soita numeroon 050 442 5113 tai laita sähköpostia osoitteeseen tapiola.info@k-supermarket.fi

2. Kerro nimesi, puhelinnumerosi, osoitteesi ja toivomasi tuotteet K-Supermarket Tapiolasta, Kaisan Cafesta ja/tai Sushi Artista.

3. Kerro myös, hyväksytkö tuotteiden korvaamisen vastaavalla, vai jätetäänkö puuttuva tuote kokonaan pois tilauksesta.

Keräysmaksu on 5 € / tilaus ja tilaukset toimitetaan tilausjärjestyksessä. Tilaukset tulee tehdä edeltävänä päivänä klo 16 mennessä, ja noutopiste on auki ma-pe klo 10-19.

Huom: vain korttimaksu. Korttikone tukee lähimaksua, ja suosittelemmekin käyttämään sitä mahdollisuuksien mukaan.

 

Pysäköintihallissa asiointia helpotat lataamalla Taskuparkki-sovelluksen, ja jos olet rekisteröitynyt Ainoan kanta-asiakkaaksi, saat kolme tuntia ilmaista pysäköintiaikaa.

 

Lisätietoja Aimo Parkin noutopisteestä numerosta 0207812459 tai lue lisää täältä.

Uutiset


 • | Meillä Aimo Parkissa tärkein tavoite on turvata työntekijöidemme, asiakkaidemme ja yhteistyökumppaneidemme hyvinvointi.
  Lue lisää
 • Sähköpostiosoitteemme ovat muuttuneet
  | Tavoitat meidät jatkossa etunimi.sukunimi@aimopark.fi 
  Lue lisää
 • REDI-parkki voittoon arvostetussa European Parking Award-kilpailussa
  | Euroopan parhaimmaksi valitun pysäköintilaitoksen esimerkillisyys tulee tuomariston mukaan esiin myös laadukkaissa ja yhdenmukaisissa viimeistelyissä niin pysäköintipaikoissa, portaikoissa kuin kävelyteillä. Myös runsas sähköautojen latausasemien määrä sai kiitosta.
  Lue lisää
arrow
Online maksutavat
American Express
Maestro
Mastercard
VISA