Ruokaostosten noutopalvelu Ainoan pysäköintihallissa P2-tasolla

K-Supermarket Tapiola ja Aimo Park tarjoavat mahdollisuuden noutaa ruokaostokset nyt suoraan pysäköintihallista.

K-Supermarket Tapiola ja Aimo Park tarjoavat mahdollisuuden noutaa ruokaostokset nyt suoraan pysäköintihallista. K-Supermarket Tapiolasta voit tilata nopeallakin aikataululla, ja noutamisen hoidat kätevästi P2-tason Noutopisteeltämme. Palvelun kautta voit ruokaostosten lisäksi tilata tuotteita Kaisan Cafesta sekä Sushi Artista.

Noutopalvelu toimii arkisin, ja tilauksen voit tehdä joko osoittessa k-ruoka.fi tai soittamalla numeroon 0600 02325 (avoinna arkisin klo 9-16).
Tilauksen tehtyäsi saat tilausvahvistuksen sähköpostiisi. Tuotteet ovat noudettavissa Kauppakeskus Ainoasta, Aimo Parkin pysäköintihallin P2-tason Noutopisteeltä valitsemanasi ajankohtana.

 

Alla ohjeet tilaamiseen:

1. Soita numeroon 0600 02325 tai tilaa ostokset kätevästi osoitteesta k-ruoka.fi.

2. Kerro yhteystietosi ja toivomasi tuotteet K-Supermarket Tapiolasta, Kaisan Cafesta ja/tai Sushi Artista, tai täytä yhteystietosi verkkosivujen kautta.

3. Kerro myös, hyväksytkö tuotteiden korvaamisen vastaavalla tuotteella, mikäli haluamaasi tuottetta ei ole saatavilla. Mikäli et halua korvaavaa tuotetta, se voidaan jättää myös pois tilauksesta. 

 

Tuotteiden keräysmaksu on 5 € / tilaus ja tilaukset toimitetaan tilausjärjestyksessä. Tilaukset tulee tehdä edeltävänä päivänä klo 18 mennessä. Noutopiste on avoinna ma-pe klo 10-19. Huom! Palvelemme teitä 30.4. poikkeuksellisesti klo 10-18:30.

Huom: vain korttimaksu. Korttikone tukee lähimaksua, ja suosittelemmekin käyttämään sitä mahdollisuuksien mukaan.

 

Pysäköintihallissa asiointia helpotat lataamalla Taskuparkki-sovelluksen, ja jos olet rekisteröitynyt Ainoan kanta-asiakkaaksi, saat kolme tuntia ilmaista pysäköintiaikaa.

 

Lisätietoja Aimo Parkin Noutopisteeltä numerosta 020 7812 459 tai lue lisää täältä.

Uutiset

 • Taskuparkki -sovelluksella 2 tuntia ilmaista pysäköintiä Telakkaparkissa!
  | Kampanja-aika 2.-15.5.2022.
  Lue lisää

 • | – Taskuparkki-sovelluksella ilmainen pysäköinti koko päivän!
  Lue lisää

 • | Hansakorttelin uutiskirjeen tilaajalle nyt kaksi tuntia ilmaista pysäköintiaikaa Aimo Park Hansakorttelissa lauantaina ja sunnuntaina.
  Lue lisää
arrow
Online maksutavat
American Express
Maestro
Mastercard
VISA