Oulun ydinkeskustan parkki siirtyi Aimo Parkin operointiin

Aimo Parkin valikoima laajenee myös Oulussa! Ydinkeskustassa, osoitteessa Sepänkatu 20 sijaitseva pysäköintilaitos siirtyi Aimo Parkin operoitavaksi 1.6.2020.

 

Hallin pysäköintitekniikka uusittiin, ja nyt Sepänkatu 20:ssä pysäköinti onnistuu helpommin rekisterikilpiuudistuksen avulla. Myös tässä hallissa voit maksaa pysäköinnin Taskuparkki-sovelluksella. Yksi siirron syistä olikin Aimo Parkin tarjoama teknologia, jonka avulla halli palvelee entistä paremmin kiinteistön ja lähialueen pysäköintitarpeita. Seuraavaksi halli etenee vaiheeseen, jossa autopaikkoja kasvatetaan 400 kappaleeseen.

 

Lisätiedot Oulun ydinkeskustan pysäköintihallista

 

Mietitkö ratkaisuja ydinkeskustan pysäköintiin? Lue lisää ratkaisuistamme

Uutiset

 • Sujuva pysäköinti pelastaa välittäjän työpäivän
  | Comrealin välittäjien ongelmat poistuivat, kun yritys otti käyttöönsä Aimo Parkin pysäköintipalvelun. Nyt välittäjät voivat pysäköidä Aimo Parkin kohteisiin sekä kaupunkien kadunvarsipysäköinteihin. Lisähelpotusta tuo kuukausilaskutus, joka perustuu Taskuparkki-sovelluksen keräämiin tietoihin. Kuitteja ei enää tarvita.
  Lue lisää
 • Kasvun tukena vaivaton pysäköinti
  | Helsingin Kannelmäessä sijaitseva kauppakeskus Kaari on koko perheen ostospaikka, jonka yli 80 liikkeen joukkoon mahtuu päivittäistavarakauppoja, ketjuliikkeitä, erikoisliikkeitä ja ravintolamaailma.
  Lue lisää
 • Taskuparkki -sovelluksella 2 tuntia ilmaista pysäköintiä Telakkaparkissa!
  | Kampanja-aika 2.-15.5.2022.
  Lue lisää
arrow
Online maksutavat
American Express
Maestro
Mastercard
VISA