Q-Parkin operoima REDI-parkki ylsi kolmen finalistin joukkoon The European Parking Association (EPA) järjestämässä kansainvälisessä EPA Awards 2019 -kilpailussa.

REDI-parkki kisaa pysäköintialan ”pääosan Oscarista!”

Q-Parkin operoima REDI-parkki ylsi kolmen finalistin joukkoon The European Parking Association (EPA) järjestämässä kansainvälisessä EPA Awards 2019 -kilpailussa. Finaaliin yltäminen vahvistaa Q-Parkin edelläkävijyyttä laadukkaiden pysäköintipalvelujen tarjoajana niin Suomessa kuin Euroopassakin.

Pysäköintialan arvostettuja palkintoja jaetaan viidessä kategoriassa REDI-parkin kisatessa sarjassa ”Uudet pysäköintihallit”. Palkintogaala pidetään Espanjan Malagassa syyskuun puolivälissä.

Kauppakeskus REDIn 1 950 paikkaisen pysäköintihallin laadukas viimeistely, avarat tilat sekä toimivat kokonaispalvelut näyttävät suuntaa modernille pysäköintikokemukselle. REDI-parkissa nautit neljän tunnin ilmaisesta pysäköinnistä ja sähköautoille on tarjolla peräti yli 200 latauspaikkaa.

Poikkea REDIin siis myös autolla ja koe, kuinka laadukasta ja helppoa pysäköiminen voikaan olla kauppakeskuksessa – REDIssä se on tunnustetusti maailman kärkeä.

Uutiset

 • REDI-parkki voittoon arvostetussa European Parking Award-kilpailussa
  | Euroopan parhaimmaksi valitun pysäköintilaitoksen esimerkillisyys tulee tuomariston mukaan esiin myös laadukkaissa ja yhdenmukaisissa viimeistelyissä niin pysäköintipaikoissa, portaikoissa kuin kävelyteillä. Myös runsas sähköautojen latausasemien määrä sai kiitosta.
  Lue lisää
 • Q-Parkista tulee Aimo Park
  | Japanilainen yritys Sumitomo Corporation on ostanut Q-Parkin toiminnot Ruotsissa, Norjassa ja Suomessa. Tämän seurauksena Q-Park muuttaa nimensä Aimo Parkiksi.
  Lue lisää

 • | Olemme päivittäneet tietosuojaselosteemme vastaamaan uutta EU:n tietosuoja-asetusta.
  Lue lisää
arrow
Online maksutavat
American Express
Maestro
Mastercard
VISA