Aimo Park Finland tuottamaan asiakaslähtöistä pysäköintiä Helsingin satamissa

Helsingin Satama kehittää pysäköintitoimintaansa vastaamaan entistä paremmin laivamatkustajien tarpeita ja valitsi Aimo Park Finland Oy:n uudeksi pysäköintitoiminnasta vastaavaksi kumppanikseen elokuusta 2020 alkaen.

 

Helsingin Satama kehittää pysäköintitoimintaansa vastaamaan entistä paremmin laivamatkustajien tarpeita ja valitsi Aimo Park Finland Oy:n uudeksi pysäköintitoiminnasta vastaavaksi kumppanikseen elokuusta 2020 alkaen.        

Matkustajien muuttuneet pysäköintipalvelujen tarpeet sekä digitalisaation tuomat uudet mahdollisuudet ovat tärkeimmät syyt sataman pysäköintipalvelujen uudistamiseen.
Erinomaiseen matkustajakokemukseen kuuluu joustavuus ja sujuvuus koko matkaketjussa. Pysäköinti on yksi tärkeä osa miellyttävää matkustusta, kertoo Helsingin Sataman matkustajaliiketoiminnan kehityspäällikkö Marika Pauli.

Aimo Park Finlandin pysäköintioperoinnin kokonaisuuteen sisältyvät sekä sataman ulkopysäköintialueiden että Länsisatamaan tulevan uuden pysäköintihallin pysäköintijärjestelmät, pysäköintiautomaatit ja integroinnit sataman järjestelmiin sekä luonnollisesti pysäköintipalveluiden tuottaminen ja niiden valvonta sekä monipuoliset maksutavat, mukaan lukien mobiilimaksaminen.

Pysäköinti kuten muutkin lisäpalvelumme vaativat jatkuvaa palveluiden kehitystyötä. Aimo Parkilla ja satamalla on samankaltainen käsitys tuotekehityksestä ja tahtotila, joka lähtee asiakkaiden tarpeista, Pauli kertoo valinnan perusteista.

Kehitystyömme vie kohti moderneja digitaalisia pysäköintipalveluja. Niihin kuuluvat tulevaisuudessa mm. mahdollisuus varata ja maksaa pysäköintipaikka laivarannasta etukäteen. Uudenlaiset liikenteenohjaus- ja maksujärjestelmät tähtäävät siihen, että matkustajille on tarjolla sujuva matkakokemus.

 

Lisätietoja:

Helsingin Satama Oy:n mediadesk
sähköposti: mediadesk(at)portofhelsinki.fi
puhelin: 040 5065280

 

Uutiset

 • Sujuva pysäköinti pelastaa välittäjän työpäivän
  | Comrealin välittäjien ongelmat poistuivat, kun yritys otti käyttöönsä Aimo Parkin pysäköintipalvelun. Nyt välittäjät voivat pysäköidä Aimo Parkin kohteisiin sekä kaupunkien kadunvarsipysäköinteihin. Lisähelpotusta tuo kuukausilaskutus, joka perustuu Taskuparkki-sovelluksen keräämiin tietoihin. Kuitteja ei enää tarvita.
  Lue lisää
 • Kasvun tukena vaivaton pysäköinti
  | Helsingin Kannelmäessä sijaitseva kauppakeskus Kaari on koko perheen ostospaikka, jonka yli 80 liikkeen joukkoon mahtuu päivittäistavarakauppoja, ketjuliikkeitä, erikoisliikkeitä ja ravintolamaailma.
  Lue lisää
 • Taskuparkki -sovelluksella 2 tuntia ilmaista pysäköintiä Telakkaparkissa!
  | Kampanja-aika 2.-15.5.2022.
  Lue lisää
arrow
Online maksutavat
American Express
Maestro
Mastercard
VISA