Pysäköinti ydinkeskustassa

Kaupungin keskustassa on erilaisia pysäköintiasiakasryhmiä.Seuraavassa niistä muutama esimerkki

  • Keskustan kauppojen kannalta olisi tärkeä saada suuret asiakasvirrat liikkeelle. Niissä nähtäisiin mielellään asiakkaita, joilla on runsaasti aikaa ostostensa tekemiseen ja jotka tuovat mukanaan myös uudentyyppisiä ostajia.
  • Alueen liikekiinteistöihin sijoittuvien yritysten kannalta olisi tärkeää, että työntekijät pääsisivät työpaikalle nopeasti ja vaivattomasti: pysäköintipaikan hakeminen ei saisi viedä liikaa aikaa.
  • Ydinkeskustassa asuvat haluaisivat pysäköidä autonsa lähelle kotiaan. Heille on tärkeää, että auton säilytyspaikka on turvallinen.
  • Kuntaviranomaisten kannalta tärkeää on kaupungin säilyvyys taloudellisesti vireänä. Jotta liikkuminen olisi sujuvaa myös ydinkeskustan alueella, liikenteen liiallinen vilkastuminen on pidettävä aisoissa esimerkiksi kaupunkiin tulevien ajoneuvojen määrää valvomalla.

 

Näiden erilaisten keskustapysäköintiin liittyvien tarpeiden ei tarvitse olla ristiriidassa keskenään. Ydinkeskustassa Aimo Parkin monitoimilaitoskonsepti tarjoaa täydellisen tasapainon niin erilaisten käyttäjien tarpeiden kuin kulkureittienkin välille.

  • Luovuttamalla pysäköintilaitoksensa Aimo Parkin hallinnoitavaksi kiinteistön omistajat ja käyttäjät voivat saavuttaa käyttökustannuksissaan huomattavia säästöjä. Samalla kun takaamme pysäköintilaitoksen perinteisten palveluiden saatavuuden, pysäköintilaitos avattaisiin uusille asiakkaillekin.
  • Uuteen pysäköintilaitokseen sijoituksia tekevät tahot voivat säästää huomattavia summia alkuinvestoinneissaan luottamalla Aimo Parkin pitkään kokemukseen ydinkeskustan pysäköintipalveluiden tuottajana.

Jos pysäköinti ydinkeskustassa kiinnostaa, annamme asiasta mielellämme lisätietoja.

Ota yhteyttä

Puh. 020 781 2400 (Arkisin klo 8:00-16:00)

arrow
Online maksutavat
American Express
Maestro
Mastercard
VISA