Kauppakeskuspysäköinti

Kauppakeskukset eivät ole enää pelkkä paikka käydä pikaisesti ostoksilla, vaan monelle elämäntapa. Tehtävämme on tuottaa uusia lisäpalveluita, joiden avulla kauppakeskuskäynneistä tulee saavutettavuudeltaan vaivattomampia sekä kokemukseltaan eksklusiivisempia. Osaamisemme yhdistää kauppakeskuksen palvelut, sen markkinoinnin, myynnin ja applikaatiot yhdeksi kokonaisuudeksi. Konseptimme mahdollistaa mm. VIP-tuotteet, Aimo Parkin asiakaslähtöisen Premium-noutopalvelukonseptin sekä pysäköinnin etukäteisvarausmahdollisuuden.

Aimo Parkilla on selkeä palvelukonsepti kauppakeskuksiin: Asiakkaita palvellaan jo pysäköintilaitoksessa. Korkealaatuinen asiakaskokemus alkaa pysäköinnistä, joka on ensimmäinen ja viimeinen asia, jonka autoileva asiakas kokee. Toimiva ja helppo pysäköinti antaa kauppakeskukselle etulyöntiaseman asiakaskilpailussa koska tyytyväinen autoilija palaa aina ostoksille.

Osana joustavampaa kauppakeskuskokemusta olemme kehittäneet nouto- ja infopistepalvelukonseptin auttamaan kauppiaita sekä asiakkaita. Kokemuksemme mukaan hyöty näistä lisäpalveluista on asiakkaillemme merkittävä. Tämä kertoo myös halustamme linkittää pysäköinti ja asiakaskokemus tämän päivän vaatimuksiin, jossa ostoksia tehdään niin netissä kuin fyysisesti kaupoissa. Lue lisää nouto- ja infopistepalveluista täältä.

Jos kiinnostuit, ota yhteyttä ja kerromme mielellämme lisää!

Ota yhteyttä

Puh. 020 781 2400 (Arkisin klo 8:00-16:00)

arrow
Online maksutavat
American Express
Maestro
Mastercard
VISA